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오디 착즙액을 이용한 와인발효 특성
Food Science and Preservation
2010 .08
Quality Characteristics of Mulberry Wine using Freeze-Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
오디(Morus alba) 와인의 최적 발효조건 및 발효 특성
한국식품과학회지
2008 .02
오디 와인 제조 및 품질특성
Food Science and Preservation
2005 .02
Saccharomyces cerevisiae JIS 균주로 발효한 오디와인의 대사체 분석
Food Science and Preservation
2020 .04
오디와인의 생리활성 및 a-glucosidase 저해제의 분석
Food Science and Preservation
2013 .12
[P5-98] Physicochemical and Microbial Properties of Korean Traditional Rice Wine, Makgeolli, Supplemented with Mulberry during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Quantitative Changes of Polyphenols of Mulberry (Morus alba L.) Wines and Vinegars during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
아황산 및 당 내성을 가진 토착형 Saccharomyces cerevisiae 효모에 의한 캠벨얼리 포도주의 발효 특성
Food Science and Preservation
2013 .10
Comparison of Phytochemicals in Mulberry Leaves of 10 different Mulberry Varieties and Several Mulberry Leaf Teas Available in Korean Market
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Volatile Composition of Mulberry Fruit, and Sparkling Wine
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Physicochemical Properties During Fermentation of Plum Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Fermentation Characterization of Mulberry Leaf using Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
반응표면분석법을 이용한 오디액의 유산발효 조건 최적화
한국식품영양과학회지
2019 .05
품종에 따른 오디와 오디발효주의 특성
Applied Biological Chemistry
2006 .01
Wine Grape Breeding and Cultivation System Development for High Quality wine Production in Korea : Wine Characteristics on Cultivation and Harvest time of ‘Cheongsoo’, New Wine Grape Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
배술 발효 과정 중 화학 성분의 변화
Food Science and Preservation
2009 .12
Development of Functional Yogurts Prepared with Mulberries and Mulberry Tree Leaves
한국축산식품학회지
2010 .01
건오디, 건오디박, 오디 농축액의 품질특성 및 항산화성
한국식품영양과학회지
2012 .10
국내 소비자 포도주 선호도 조사 결과 및 고품질 발효를 위한 미생물 제어 기술 개발 사례
식품과학과 산업
2011 .03
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