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한국축산식품학회지
2013 .01
[P6-36] Production and Characterization of GABA Rice Yogurt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Isolation and Characterization of Lactobacillus buchneri Strains with High γ-Aminobutyric Acid Producing Capacity from Naturally Aged Cheese
Food Science and Biotechnology
2006 .02
In the Germination of Plant the Production and Role of GABA
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
한국의 Cheese 생산에 대하여
우유
1983 .01
치즈 제품의 조직특성 및 규격연구
한국축산식품학회지
2003 .01
Electrostatic Spray 기술을 이용한 GABA 생성 유산균 함유 곡류 제품 개발
한국식품영양과학회지
2017 .08
Cholesterol Free Mozzarella Cheese 제조에 관한 연구
한국식품영양과학회지
2004 .03
대두를 이용한 소이 발효 치즈 개발에 관한 연구
한국식품영양학회지
2018 .01
INFLUENCES IN THE DEVELOPMENT OF THE CHEESE MARKET IN KOREA
한국축산식품학회 학술발표초록집
1997 .01
[P6-38] Lactic Acid Bacteria Cultures with Enhanced Levels of GABA Stimulate Immune Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
녹각 추출액의 젖산발효를 통한 고농도 감마-아미노부티르산 생산 최적화
한국식품과학회지
2018 .02
Effects of NaCl Replacement with Gamma-Aminobutyric acid (GABA) on the Quality Characteristics and Sensorial Properties of Model Meat Products
한국축산식품학회지
2014 .01
GABA 생산균주의 분리 및 GABA 생산 최적 배양조건
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
가공 Cheese와 그전망
식품공업
1980 .01
GABA 함량이 증진된 발아현미의 효능 및 활용
식품과학과 산업
2007 .09
보리 잎과 옥수수 수염의 혼합과 유산균 발효를 이용한 γ-aminobutyric acid 생산 증진
한국유기농업학회지
2017 .01
Evaluation of Natural Food Preservatives in Domestic and Imported Cheese
한국축산식품학회지
2016 .01
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