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Studies on Development of Preparation Method of Black Soybean Chungkukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Characteristics Comparison of Chungkukjang Fermentation with Single and Mixed Starters
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Protective Effect of Chungkukjang from Sunchang Province against Cellular Oxidative Damage
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .06
대두와 청국장 추출물의 항산화능과 혈전용해능
Food Science and Preservation
2011 .12
Quality Characteristics of Bread with Garlic Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
시판 청국장 분말제품의 품질 및 기능성분
한국식품영양과학회지
2007 .01
[P8-210] Antioxidative Effects of Chungkukjang Preparation by Adding Sun-Dried Salts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
키토산 첨가에 따른 식빵의 품질 변화
한국식품과학회지
2002 .06
Effect of Partial Replacement of Wheat Flour with High Quality Cassava Flour on the Chemical Composition, Antioxidant Activity, Sensory Quality, and Microbial Quality of Bread
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .06
청국장 製造에 關한 硏究
한국식품과학회지
1971 .04
Quality Characteristics of Pan Bread with Apple Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Frozen Bread Dough : a Smart Technology
식품과학과 산업
2012 .12
녹차 첨가 서리태 청국장의 항산화 증진 효과
Korean Journal of Agricultural Science
2012 .03
Protective Activity of Seolitae Chungkukjang Added with Green Tea against Cellular Oxidative Stress induced by AAPH
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .03
Quality Characteristics of Bread Using Sour Dough
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .12
감마선 조사된 청국장의 미생물 및 일반품질 특성 변화
한국식품과학회지
2000 .08
Quality Bread as Influenced by Sweet Pumpkin Powder
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .12
저장 중 건오디박 첨가 빵의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2013 .12
Quality Characterization of Rice Bread added with Collagen
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Effects of the Addition of Ecklonia cava Powder on the Selected Physicochemical and Sensory Quality of White Pan Bread
Preventive Nutrition and Food Science
2013 .12
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