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[P10-235] Antioxidant activity of bamboos sap from common bamboos
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
사각죽조성(四角竹造成)에 관(關)한 연구(硏究)
한국산림과학회지
1970 .01
Isolation and Identification of Organic Compounds from Solar Salt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
다변량분석(多變量分析)에 의(依)한 죽간(竹稈)의 성장해석(成長解析)에 관(關)하여
한국산림과학회지
1987 .01
국내산 대나무 줄기와 잎의 에탄올 추출물의 항균활성
한국식품과학회지
2002 .12
국내산 죽종의 화학성분 및 섬유소 이용에 관한 연구 (제1보) : 맹종죽, 솜대, 왕대의 죽령별 화학 조성 변화
펄프·종이기술
2011 .09
Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of Rice Bran Extracted with Ethanol at Different Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Isolation and identification of antioxidant compounds from the n-hexane fraction of Sargassum serratifolium ethanolic extract
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of Rice Bran Extracted with Ethanol at Different Solvent Ratio
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Tachioside, an Antioxidative Phenolic Glycoside from Bamboo Species
Food Science and Biotechnology
2008 .12
Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of Rice Bran Extracted with Ethanol and n-Hexane
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
지리산(智異山) 지역(地域)의 해발고(海拔高)에 따른 왕대의 간형질(稈形質) 변이(變異)
한국산림과학회지
1988 .01
Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of The Fermented Black Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Changes of Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of Brown Rice at Different Heat Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[P2-60] Antioxidant Activities and Antioxidant Compounds of Commercial Red Wines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[OP-15] Isolation and Identification of Novel Compounds from Brown Algae, Ecklonia cava and Its Antioxidant and Anti-inflammatory Effects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
맹종죽의 죽령별 알칼리 펄프화 특성
펄프·종이기술
2006 .09
Antioxidant Activity and Antioxidant Compounds of Commercial Vegetable Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
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