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藥菓에 쓰이는 Syrup에 關한 硏究
한국식품과학회지
1975 .09
Effect of Temperature on the Coloration of ‘Irwin’ Mango Fruit
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Analysis of Genetic Relationships among Mango Germplasm Using ISSR Marker
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Morphological and molecular analysis of indigenous Myanmar mango (Mangifera indica L.) landraces around Kyaukse district
Journal of Plant Biotechnology
2019 .01
Assuring Quality and Safety of Mango Fruits in Taiwan
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Growth Specific and Economic Efficiency of Mango by Heating Style in Jeju
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
[S7-1] Radiation Technology Enabled Market Access to Indian Mango in US
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
아황산 및 당 내성을 가진 토착형 Saccharomyces cerevisiae 효모에 의한 캠벨얼리 포도주의 발효 특성
Food Science and Preservation
2013 .10
Wine Grape Breeding and Cultivation System Development for High Quality wine Production in Korea : Wine Characteristics on Cultivation and Harvest time of ‘Cheongsoo’, New Wine Grape Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[S11-4] Information Effects, Trust, and Willingness to Pay for Irradiated Mangoes : A Field Experiment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
시판 저가 프랑스 와인의 이화학적 특성 및 기호도
한국식품영양과학회지
2010 .11
저온기 최저온도에 따른 망고의 개화 및 과실발달
한국농림기상학회 학술발표논문집
2019 .01
The Effects of Hydrolysate from Rice Syrup Meal on Exercise Performance in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Resveratrol이 포도주의 관능평가에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2009 .12
Postharvest Technology of Tropical Fruits in Thailand: Mango and Young Coconut
식품저장과 가공산업
2015 .12
Effect of Hot Water Treatment and Storage Duration on Shelf Life and Quality of Pakistani Mango (Mangifera indica L.) cv. Sindhri
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
[P2-24] Physicochemical and Sensory Quality Characteristics of Mango-Jelly added with Antler Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Lactobacillus acidophilus에 의한 보리당화액의 젖산 발효
Applied Biological Chemistry
1988 .01
Development of Two Variable Spatial Leaf Photosynthetic Models of Irwin Mango Grown in Greenhouse
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
국내포도주(國內葡萄酒) 생산(生産)을 위(爲)한 포도(葡萄)의 품종(品種) 선택(選擇) 및 최적(最適) 효모(酵母) 균주(菌株)의 선발(選拔)에 관(關)한 연구(硏究)
Applied Biological Chemistry
1975 .01
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