지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
2006
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[P8-356] Purification and characterization of a novel antioxidant protein from enzyme-assistant extracts of Styela clava
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
우렁쉥이 및 미더덕의 지방질성분
한국식품과학회지
1985 .08
[P10-100] Cytotoxic Effect of Extracts from Styela clava against Human Cancer Cell Lines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Preparation of Subcritical Water Extract with Improved Physiological Activity of Styela clava
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[P5-03] Quality Properties of Fish Paste Containing Styela clava
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Seasonal Variation in the Nutritional Content of Mideodeok Styela clava
Fisheries and Aquatic Sciences
2006 .01
Effects of Styela clava ethanolic extract on alcohol induced liver injury in Rats
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
[P10-293] The influence of ethanol extract from Styela clava on recovery of human leukocytes from oxidative DNA damage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
가공방법 및 용매에 따른 미더덕 추출물의 항산화 및 항암효과
한국식품영양과학회지
2006 .03
Antihypertensive Effect of an Antioxidant Peptide Purified from the Edible Marine Animal Styela clava
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
[P10-121] Angiotensin I-Converting Enzyme (ACE) Inhibitory Activity of Styela clava
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Preparation and Quality Analysis of Fish Paste Containing Styela clava Tunic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P3-13] 미더덕(Styela clava) 첨가가 김치의 품질특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
미더덕, Styela clava의 인공채묘에 관한 연구
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2010 .06
EVALUATION OF THE BIOACTIVE PEPTIDE PURIFICATED FROM Styela clava ON ANTIOXIDANT AND ANTIHYPERTENSIVE EFFECTS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
DPPH Radical Scavenging Activity of Styela clava Fermented with Lactic Acid Bacteria with Four Different Additional Carbon Sources
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
암세포주에 대한 미더덕 추출물의 세포독성 효과
한국식품영양과학회지
2006 .08
[P8-306] Potent Antioxidant Activity of Enzyme Extracts from Styela plicata
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Purification of Antioxidative Peptide from Peptic Hydrolysates of Styela clava Flesh Tissue
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
미더덕 양식보험 상품화 방안 연구
수산해양교육연구
2017 .04
0