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A Comparative Analysis of the Institution and Market of Health Functional Food Between Korea and Japan
Agribusiness and information management : AIM
2017 .01
Development of Customized Health Functional Food (HFF) Using Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
난포액이 생쥐 및 인간수정란의 체외발생에 미치는 영향
한국동물번식학회지
1994 .01
Current Status of Functional Ingredients for Health Functional Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[S5-1] Screening and processing of functional ingredients in development of health functional food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Approval Procedure of Functional Ingredient for Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Coenzyme Q10 첨가 급여가 산란계의 지방대사 연관 유전자 발현에 미치는 영향
한국가금학회지
2016 .03
[SP2-4] Current Status of Functional Food Ingredients for Preventing Chronic Disease in China
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
일본과 한국의 기능성 유제품의 규격기준 및 시장현황에 관한 연구
한국축산식품학회지
2009 .01
Effects of pH and Light Irradiation on Coenzyme Q10 Production Using Rhodobacter sphaeroides
Fisheries and Aquatic Sciences
2008 .01
Neuroprotective Activity of Some Health Functional Food Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Limitations of Development and Approval of Functional Ingredients from Korea for Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Aeration-Agitation on Coenzyme Q10 Production Using Rhodobacter sphaeroides
Fisheries and Aquatic Sciences
2008 .01
Current Market Situation of Functional Food with Natural Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Trends in Development of Functional Ingredients for Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Survey on Consumer’s Perception of Natural Ingredients as a Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
건강기능식품의 신뢰도 및 이해도 향상을 위한 표시제도 연구
한국식품위생안전성학회지
2008 .01
Herbal Materials from the Korean Peninsula as Potential Functional Food Ingredients for Brain Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The New Labeling System for Functional Food in Japan and Analysis of Functional and Nutritional Ingredients Using HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Current Status of Health Functional Food & Its Materials Development for Older People
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
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