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[S9-4] Development of Cosmetic Materials from Brown Seaweeds in Jeju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Antibacterial and Antioxidant Activities of Seaweeds Collected from Jeju Island
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Nutrients and bioactive potentials of edible green and red seaweed in Korea
Fisheries and Aquatic Sciences
2018 .01
[P10-19] Screening of antioxidant activities for construction of an extract bank from red seaweeds in Jeju Island
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Guidelines for Dietary Education Based on Seaweeds
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
해조소금의 제조에 관한 연구
한국식품과학회지
2004 .12
Jeju Consumer’s Consumption and Product Improvement Requirement for the Development of New Instant Rice Product Added with Seaweeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The distribution characteristics of Seaweed in the coastal waters of Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Physical Characteristics and Antioxidative Capacity of Major Seaweeds
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .09
해조분의 첨가가 산란계의 생산성 및 칼슘 . 인의 배설량 저감에 미치는 영향
축산시설환경학회지
2000 .01
Biological activities and potential industrial applications of bioactive components from brown seaweeds
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
[P10-17] Cytotoxic actvities of red seaweeds from Jeju Island against four tumor cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Industrial Applications of Jeju Medicinal Plants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Studies on Use of Seaweeds in Snack Bar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
갈조류의 영양적 특성과 가금에서 기능성 물질로서의 갈조류 추출물의 이용
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2003 .11
[S14-3] The industrial utilization of biological resources from Jeju, Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
매생이 분말을 첨가한 식빵 제조 및 그 특성에 관한 연구
수산해양교육연구
2009 .04
[P10-221] Comparisions on Antioxidant Activities of Various Kind of Seaweeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
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