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Changes in Quality Characteristics of Pork Patties Containing Multilayered Fish Oil Emulsion during Refrigerated Storage
한국축산식품학회지
2015 .01
Effect of Fresh Garlic on Lipid Oxidation and Microbiological Changes of Pork Patties during Refrigerated Storage
한국축산식품학회지
2014 .01
Changes in Quality Characteristics of Pork Patties containing Multi-layered Fish Oil Emulsions during Refrigerated Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
야콘 착즙액의 항산화 활성 및 천연 항산화제로서 돈육패티에 이용
한국축산식품학회지
2012 .01
Antioxidant Activity of Brown Soybean Ethanolic Extracts and Application to Cooked Pork Patties
한국축산식품학회지
2016 .01
레드비트 추출물의 항산화 활성 및 레드비트를 첨가한 돈육패티의 냉장저장 중 이화학적 성상 및 미생물의 변화
한국축산식품학회지
2012 .01
Changes in Quality Characteristics of Pork Patties Containing Antioxidative Fish Skin Peptide or Fish Skin Peptide-loaded Nanoliposomes during Refrigerated Storage
한국축산식품학회지
2017 .01
Effects of Annatto (Bixa orellana L.) Seeds Powder on Physicochemical Properties, Antioxidant and Antimicrobial Activities of Pork Patties during Refrigerated Storage
한국축산식품학회지
2016 .01
Effect of Calcium Oxide on Pathogenic E. coli in Meat Patties during Refrigerated and Frozen Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
복합 한약재 추출물 첨가가 돈육 패티의 저온저장 중 항산화 및 항균성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2008 .01
감마선 또는 전자선 조사된 분쇄돈육과 돈육패티의 저장 중 품질특성 비교
한국축산식품학회지
2009 .01
The Quality Characteristics of Salted Ground Pork Patties Containing Various Fat Levels by Microwave Cooking
한국축산식품학회지
2016 .01
Changes in Quality Characteristics of Fresh Pork Patties Added with Tomato Powder during Storage
한국축산식품학회지
2010 .01
Evaluation of Cudrania tricuspidata Leaves on Antioxidant Activities and Physicochemical Properties of Pork Patties
한국축산식품학회지
2018 .01
Physicochemical and Microbial Characteristics of Kimchi Supplemented with Pork Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant and Antimicrobial Efficacy of Sapota Powder in Pork Patties Stored under Different Packaging Conditions
한국축산식품학회지
2018 .01
Gum류가 저지방 계육 Patty의 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2004 .01
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