지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
초고압 처리 즉석밥의 생물학적 특성
식품과학과 산업
2007 .09
건조 Instant Rice의 제조방법이 제품의 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
1989 .04
Improvement of Agricultural Products Using High Hydrostatic Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics of Commercial Sauces with High Hydrostatic Pressure Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
식품·생물 산업에서의 초고압기술 응용
식품과학과 산업
2007 .09
초고압처리에 따른 고추장의 품질 변화
한국식품과학회지
2001 .08
The Antioxidant Activity of Red Ginseng Treated with High Hydrostatic Pressure and Hydrolytic Enzymes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P3-05] Ginsenoside Extraction from Korean Red Ginseng with Various High Hydrostatic Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Effect of High Hydrostatic Pressure for Shelf-life and Chemical Characteristics of Green Yellow Juices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Influence of High Hydrostatic Pressure Phenolic Compounds and Antioxidant Activities of Aged ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Optimization of Freeze Dried Instant Rice Production for Infant Foods
Food Science and Biotechnology
1996 .03
Optimization of Quality Properties in Soy Yogurt Utilizing Soymilk Treated by High Hydrostatic Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[P3-04] Enzymatic Transformations of Ginsenosides from Korean Red Ginseng under High Hydrostatic Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Characteristics and in vitro Anti-Inflammatory Activities of Protein Extracts from Pre-Germinated Black Soybean [Glycine max (L.)] Treated with High Hydrostatic Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of High Hydrostatic Pressure for Meat Tenderization during Storage Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparison of Quality Characteristics of Various Rice Varieties for Instant Kernel Nurungji
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of High Hydrostatic Pressure(HHP) Processing on the Shelf Life of Garaeduk (Korean Rice Cake)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
육가공 제품에 대한 초고압 기술의 적용
식품과학과 산업
2007 .09
Development of Instant Rice Bread with Increasing Conveniency and Storing Ability
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
HYSTAP을 이용한 pH에 따른 펄프 슬러리의 응집특성 평가
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .10
0