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한국의 국수 산업 발달사
식품과학과 산업
2017 .03
Development and Screening of New GM Events for Instant Noodle Using Real-Time PCR
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
인스탄트 유탕면의 안전성 평가
한국식품위생안전성학회지
1995 .01
Development of Wellness Platform for Children
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Utilization of brown rice flour as a functional ingredient in instant fried noodles
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Supplementations of Resistant Starches to Asian Noodles
Food Science and Biotechnology
2002 .08
시중 중화면 제조 기계를 이용한 국산 밀 품종의 중화면 면대 특성 및 식미 평가
한국육종학회지
2017 .01
[S2-3] Noodles in Korean Food and Culture : Present and Future
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[S2-1] Eating pattern of instant noodle and the relationship between the consumption and health state among Koreans : A primary analysis of databases of Korea NHANES and Youth Health Behavior Online Survey
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Overview of Korean Noodle Industry
Food Science and Biotechnology
1997 .09
Effects of Gluten and Soybean Polypeptides on Textural, Rheological, and Rehydration Properties of Instant Fried Noodles
Food Science and Biotechnology
2006 .10
Physicochemical and Textural Properties of Noodles Prepared from Different Potato Varieties
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
라면의 일반성분과 열량
한국식품과학회지
2000 .10
양파분말을 첨가한 국수의 품질과 저장성
Food Science and Preservation
2016 .04
Ancient Health and Wellness Wisdom : To Illuminate Modern Research
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Influence of Temperature on the Color Change of Noodle Dough Sheet
Food Science and Biotechnology
1998 .12
Quality Characteristics of Rice Noodles by Manufacture Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant and Antiobese Effects of Soup Containing Nature Mixture of Instant Noodle (Ramen)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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