지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Changes of Chemical Components and Physiological Activities during Semi-Fermentation Tea Manufacturing Process Using Green Tea Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Development of Yellow Tea, Oolong Tea, and Black Tea Using Korean Green Tea
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
Tea Production in China and Therapeutic Effect of Tea
식품과학과 산업
1989 .09
Tea and Cancer
식품과학과 산업
2005 .09
Aspergillus oryzae 발효 청미래덩굴잎 분말차의 관능적 품질 및 항산화능과 xanthine oxidase 및 aldehyde oxidase 저해활성
Food Science and Preservation
2014 .02
Changes in Sensory Quality and Catechins Content in Tea Extracts as Influenced by Infusion Temperatures and Times
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2007 .12
[P10-159] Fermentation of Soymilk Prepared with Green Tea Water Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Antioxidant Activity of Herbal Teas Available on the Korean Market
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
[S6-1] Aroma Formation Mechanism in Fermented Tea, Oolong Tea and Black Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
녹차, 오룡차, 및 홍차 추출물의 항균효과
한국식품영양과학회지
1995 .04
Development of Black Tea with Treatment of Yeast Using Green Tea Leaves
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
Bioavailability and Efficiency of Tea Catechins as an Antioxidant
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .09
茶 製造中의 主要成分의 化學的 變化
한국식품영양과학회지
1983 .06
Optimum Fermentation Conditions and Fermentation Characteristics of Blueberry Fermentation Liquer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Characterization of Kombucha Beverages Fermented with Various Teas and Tea Fungus
Journal of Food Science and Nutrition
2000 .09
Effect of Starter and Green Tea Powder on Fermentation Quality of Low-sodium Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
녹차의 처리방법에 따른 김치의 발효특성
Food Science and Preservation
2003 .09
알칼리 전처리가 굴참나무의 효소 당화에 미치는 영향
펄프·종이기술
2014 .12
0