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[P4-03] Antimicrobial Activity of a Gelidium corneum-Gelatin Blend Film Containing Fermented Pollen Extract and Its Application in Pork Loins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Quality Improvement of Pork Loin by Dry Aging
한국축산식품학회지
2016 .01
[P4-02] Preparation of Rapeseed Protein-Gelatin Blend Film Containing Grapefruit Seed Extract and Its Application
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Evaluation of Pork Myofibrillar Protein Gel with Pork Skin Gelatin on Rheological Properties at Different Salt Concentrations
Food science of animal resources
2019 .01
화분발효물을 함유한 Gelidium corneum - 젤라틴 혼합필름의 항균활성과 돈육의 포장재 적용
한국축산식품학회지
2009 .01
[P4-08] Preparation of Gelidium corneum-Whey Protein Isolate Blend Film Containing Grapefruit Seed Extract and Its Application in Fish Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
유기산과 물 세척이 돈육 등심의 육질 및 표면 대장균 수에 미치는 영향
Korean Journal of Agricultural Science
2012 .12
The Effects of Non-vacuum Packaging and Submersion in Chilled Salt Water on Meat Quality of Pork Loin
한국축산식품학회 학술발표초록집
1999 .01
Comparison of Physicochemical Properties between Standard and Sow Pork
한국축산식품학회지
2018 .01
식품 포장용 항균 기능성 고분자 필름의 특성 및 평가
Food Science and Preservation
2003 .12
Improved Oxidative Stability of Enhanced Pork Loins Using Red Perilla Extract
한국축산식품학회지
2017 .01
조리방법에 따른 돼지고기 등심의 이화학적 특성 변화
Food Science and Preservation
2009 .08
Pressure Induced Structural Changes of Proteins Affecting the Ice Nucleation Temperature of Pork Loins
Food science of animal resources
2019 .01
브레딩시 밀 식이섬유 첨가가 돈육 등심 돈가스 품질특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2012 .01
[OP-11] Mechanical Properties of Rapeseed Protein-Gelatin Composite Film and Its Application in Food Packaging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Antimicrobial Effect of Vetiver Oil and Its Applications on Active Packaging
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .10
[OP-13] Improving Physical Properties of Gelidium corneum Film and Its Application
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
자몽종자 추출물을 함유한 Gelatin Film의 항균 효과
Food Science and Preservation
2009 .02
산처리 공정에 따라 추출한 돈피 젤라틴의 이화학적 특성에 관한 연구
한국축산식품학회지
2004 .01
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