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Characterization and Probiotics of Lactobacillus sp Y isolated from Kimchi
한국축산식품학회 학술발표초록집
2002 .01
New Perspectives on Cholesterol Reducing Probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Probiotic properties of Lactobacillus pentosus KF340 isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of New Functional Materials Using Lactobacillus Isolated from “Kimchi”
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Characterization of Antimicrobial Substance Produced by Lactobacillus plantarum Isolate from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Cholesterol-lowering Effect of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Probiotics Characterization of Lactobacillus acidophillus SG1003 Isolated from Korean Feces
한국축산식품학회 학술발표초록집
2003 .01
Lactobacillus sp. nov., isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Characterization of Selected Lactobacillus Strains for Use as Probiotics
한국축산식품학회지
2015 .01
Isolation and Characterization of the Lactobacillus plantarum Bacteriophage SC 921 from Kimchi
한국축산식품학회 학술발표초록집
1995 .01
Probiotic Properties of Lactobacillus Plantarum NK181 lsolated from Jeotgal, a Korean Fermented Food
Food Science and Biotechnology
2006 .04
한국 전통 김치의 중국 시장 확대를 위한 중국 산동성 지역 성인의 기호도 조사
한국식품영양학회지
2009 .01
김치산업의 현황과 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
마산, 창원지역 중학생의 김치에 대한 지식 및 인식조사
대한영양사협회 학술지
2003 .01
Isolation, Identification, and Probiotic Properties of Lactobacillus reuteri HY701 from Human Feces
Food Science and Biotechnology
2006 .10
동치미 유래 생균제로서 가능성이 있는 Lactobacillus sp. FF-3의 분리와 특성
Food Science and Preservation
2003 .09
Identification and Characterization of a Bacteriocin Produced by Lactobacillus sakei B16 Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Plums Fermented with Lactobacillus sp. as Probiotic Juices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
How to Develop a New Functional Probiotic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
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