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[P2-08] Fatty Acid Compositions of Vegetable Oils Marketed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P2-04] Different Susceptibility to Oxidation of Various Vegetable Oils Marketed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Effective Mitigation of Methane Production by Structural Analogue of Coenzyme M from Flooded Soil
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .10
Fatty Acid Composition as a Predictor for the Oxidation Stability of Korean Vegetable Oils with or without Induced Oxidative Stress
Preventive Nutrition and Food Science
2012 .06
Development of Nanoparticulate Formulation of Coenzyme $Q_{10}$ and Comparison of Plasma Coenzyme $Q_{10}$ Response in a Single Supplementation with Regular Coenzyme Q10 Using Rats
Applied Biological Chemistry
2012 .01
식이중의 Coenzyme Q10첨가가 Adriamycin을 투여한 흰쥐의 심근 미세구조에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1989 .03
[P2-09] Quantification of Tocopherols and Tocotrienols in Vegetable Oils
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
초고압균질기 밸브 타입에 따른 coenzyme Q10 나노에멀젼의 제조 및 안정성
한국식품과학회지
2010 .10
초등학생의 채소 인지도와 채소 섭취 관련 인자들 간 상관관계 및 학교급식의 설명형 메뉴명이 채소 섭취 의사에 미치는 영향
대한영양사협회 학술지
2018 .01
식품산업에서의 코엔자임 Q10의 응용가능성
식품과학과 산업
2006 .03
THERMAL OXIDATIVE STABILITY OF VARIOUS VEGETABLE OILS USED FOR THE PREPARATION OF SEASONED LAVER
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Extraction of Astaxanthin from Shrimp Waste using Supercritical CO₂ and Different Vegetable oils as a co-solvent
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
식물성유를 첨가한 참기름 혼합유의 산화 안정성과 향기 성분
한국식품과학회지
2002 .12
[P2-24] Authentication of Sesame Oil with Addition of Vegetable Oils Using Mass Spectrometer Based on Electronic Nose
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
식용유지 중 polycyclic aromatic hydrocarbons 화합물 함량
한국식품과학회지
2004 .08
Specific Inhibition of CH4 Production in Soil Using Chemical Analogue of Coenzyme M:A Presequester of Methanogenesis
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Vegetable Production in China
한국원예학회 기타 간행물
1993 .05
건강기능식품에서 LC-MS/MS를 이용한 코엔자임Q10 분석법 연구
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
The Japanese Vegetable Industry
한국원예학회 기타 간행물
1993 .05
코덱스의 식품 분류: 채소류
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
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