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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P3-07] Development and application of soybean paste sauce using natural seasoning
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P3-08] Development and application of boiled liquid with soy sauce using natural seasoning
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
달맞이꽃 발효액을 이용한 양념육 소스의 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
진주담치 양념젓갈의 이화학적 특성
Food Science and Preservation
2011 .06
Functionality Analysis on Tomato-fermented Soy Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Improvement of Lipid Oxidation Stability of Seasoned Pork and Formula Development of Seasoning Sauce for Pork Bulgogi with Doenjang and Onion Using Mixture Experimental Design
Food Science and Biotechnology
2008 .08
Effect of Natural Essential Oil on the Quality of Tomatoes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality evaluation and estimation of shelf life of retort-pouched tomato-based and Korean traditional fermented food-based sauces
Applied Biological Chemistry
2015 .01
저온 숙성에 의한 양념 돈육의 물리적 특성
한국축산식품학회지
2005 .01
Establishment of optimal mixing condition and preparation of seasoning sauce for sea rainbow trout jerky using response surface methodology (RSM) and Manufacture
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
Optimal Mixing Ratio of Seafood Sauce with Blue Crab (Portunus trituberculatus)
Fisheries and Aquatic Sciences
2005 .01
차추출물과 마늘식초를 이용한 생선회용 소스의 항균활성 및 관능특성
Food Science and Preservation
2016 .10
양념 첨가 붕장어통조림의 제조 및 품질특성
수산해양교육연구
2019 .12
Comparison of Antioxidant Activities in Tomato Bagel and Tomato Cookie Added Tomato Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
A Method for preparation of seasoning products containing mushroom and squid
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
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