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Cream 분리의 원리와 실제
식품과학과 산업
1992 .12
착시 국그릇으로 유도한 시각적 착오가 음식섭취량과 포만도에 미치는 영향
대한영양사협회 학술지
2010 .01
진달래꽃(Rhododendron mucronulatum Turczaninow)을 이용한 화장품 소재 개발 및 물성에 관한 연구
Applied Biological Chemistry
2005 .01
크림첨가 난백젖산균발효식품으로 만든 아이스크림의 휘발성향기성분
한국식품과학회지
2001 .06
Quality Characteristics of Salted Kimchi Cabbage Prepared with Fall Kimchi Cabbage Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Predicting Shelf-life of Ice Cream by Accelerated Conditions
한국축산식품학회지
2018 .01
Mineral Content following Kinds of Soup among Key Food for Korean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
크림 첨가 난백젖산균발효식품으로 만든 아이스크림의 개발
한국식품과학회지
2000 .10
Antioxidant Activities and Antidiebetic Effects of Functional Oriental Herb Cream Soup Including Freezedried Fruit and Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Studies on Physical and Sensory Properties of Premium Vanilla Ice Cream Distributed in Korean Market
한국축산식품학회지
2014 .01
The lipid profiles of ice creams marketed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Influences of Storage Temperature and Periods on the Physical Properties of Ice Cream
한국축산식품학회 학술발표초록집
2006 .01
Vitamin B12 analysis for soup and stew consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Qualitative and Quantitative Analyses of Volatile Compounds in Cream Cheese and Cholesterol-removed Cream Cheese Made from Whole Milk Powder
한국축산식품학회지
2011 .01
The effects of Diniconazole-5 on the growth of early summer production in Kimchi cabbage (Chinese cabbage) (Brassica rapa L.)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .10
국내 제조공장에서 생산된 아이스크림류의 미생물학적 오염실태 조사
한국식품위생안전성학회지
2014 .01
Effect of Frozen Storage Temperature on the Quality of Premium Ice Cream
한국축산식품학회지
2015 .01
[P8-285] Effect of cream containing plant extracts on the treatment of atopic dermatitis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Cholesterol Reduction of Cream by Using ${\beta}-Cyclodextrin$
한국축산식품학회 학술발표초록집
1997 .01
Texture and Sensory Properties of Cream Cheese and Cholesterol-removed Cream Cheese made from Whole Milk Powder
한국축산식품학회지
2012 .01
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