지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Antioxidant Activities of Edible Korean Mountainous Plant Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Phenolic and Volatile Compounds Profile of Edible and Non-edible Parts of Strawberry Plant
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
Heat Processing of Edible Plants Grown in Korea Has Differential Effects on Their Antioxidant Capacity in Bovine Brain Homogenate
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .12
[P8-108] In vitro and Cellular Antioxidant Activities of Smilax China Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Development of Edible Coating to Carry Antimicrobial Compounds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Antioxidant activity of pepsin hydrolysate derived from edible Hippocampus abdominalis in vitro and in zebrafish models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of The Fermented Black Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Changes of Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of Brown Rice at Different Heat Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[P2-60] Antioxidant Activities and Antioxidant Compounds of Commercial Red Wines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Antioxidant Activity and Protective Effect of Five Edible Mushrooms on Oxidative DNA Damage
Food Science and Biotechnology
2004 .08
Antioxidant Activity and Antioxidant Compounds of Commercial Vegetable Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Effect of Edible Plant Active Compound on TMT-induced Learning and Memory Injury
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
[P8-122] Screening of Vietnamese Plant Extracts for Antioxidant Activity using Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) Assay
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Variation in Antioxidant Compounds and Antioxidant Activity of Broccoli Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
식용 해조류에서 항산화 물질의 분리
한국식품과학회지
1991 .06
Comparison of antioxidant capacity of protein hydrolysates from 4 different edible insects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
[P8-222] Conjugation of Guaiacol with Glycerol increased in vitro and Cellular Antioxidant Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of Rice Bran Extracted with Ethanol at Different Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
0