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2010 .10
Food Industry and Food Additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
녹변된 마늘의 성분 변화
한국식품과학회지
2004 .02
한국 식품첨가물 생산 및 사용현황과 국제적 동향
한국식품영양과학회지
1990 .10
학부모의 정보요구도에 기초한 식품첨가물 위해정보전달 스마트폰 애플리케이션의 개발
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
식품첨가물 안전관리 연구방향
한국식품위생안전성학회지
2009 .01
[P2-11] Effect of Different Storage Temperature on Color Change of Discolored Chicken Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
The Survey on Food Additives of Import Food and Domestic Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Comparison between the antioxidant properties of environment-friendly agro-produce and processed food
한국유기농업학회 학술발표대회 논문집
2009 .01
마늘 모형을 이용한 마늘 생산 예측
한국농림기상학회 학술발표논문집
2018 .01
Development of semi-dried garlic of promotion of consumption of Korean garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
천연 식품첨가물 연구개발 동향분석
식품과학과 산업
2016 .12
Physicochemical and antioxidant properties of garlic (A. sativum) prepared by different heat treatment conditions
한국식품과학회지
2019 .10
Study on establishing a health-based guidance value of food additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Garlic and Cancer Prevention
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .06
[P2-12] Administration of Buffers Lower the Incidence of Discolored Chicken Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Effect of Garlic and Aged Black Garlic on Hyperglycemia and Dyslipidemia in Animal Model of Type 2 Diabetes Mellitus
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .03
[SP1-4] Food Function of Garlic : Anticancer and Antithrombotic Effects of Organosulfur Components Derived from Garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
식품첨가물에 대한 초등교사와 영양교사의 인식 비교
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
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