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[P3-16] Optimizing Production Conditions of Germinated Brown Rice Cookie Prepared with Onion Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P3-18] Optimization of Germinated Brown Rice Cookie Prepared with Seatangle Powder Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Physicochemical Properties of Brown Rice and Germinated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Change of Antioxidant Activities of Ethanol Extracts in Brown Rice and Germinated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[P3-114] Optimizing Production conditions of Brown Rice Cookie Prepared with Beet Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P5-17] Quality Characteristics of Wine with Germinated Brown Rice and Red Pepper
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P3-17] The Characteristics and Optimization of Brown Rice Cookies Prepared using Purple Sweet Potato
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Quality Characteristics of Spinach by 3 different Regions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
[P5-16] Quality Characteristics of Vinegar with Germinated Brown Rice and Red Pepper
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
쌀가루로 제조한 쌀 쿠키의 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
A Preliminary Study of the Enzymatic Activities during Germinating of Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Effect of Cooking Process on Antioxidant Properties of White, Brown and Germinated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Quality Characteristics of Rice Cookie Prepared with Different Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Attributes of Cookies Prepared with Tomato Powder
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .12
미강 분말이 쿠키의 품질특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2010 .10
Quality Characteristics of Rice Cookie with Different Cultivars and Milling Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
[P8-305] Anti-diabetic effects of germinated brown rice in SD-rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P3-103] Quality Characteristics of Cookie adding Asparagus Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
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