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재배 지역에 따른 산수유의 Loganin 함량과 분석법 검증
산업식품공학
2016 .01
Comparison of quality characteristics of Cornus officinalis on the seed removal technique between the traditional and the mechanical method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Preparation and Characterization of Cornus officinalis extract-applied jelly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Major Active Components and Antioxidant Properties of Cornus officinalis Fruits According to Different Harvest Times
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
A Study on Antioxidant and Anti-inflammatory Effects Based on Analysis of Functional Components of Cornus officinalis Siebold & Zucc
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Establishment of the Extraction Process by Evaluation of Morroniside, Loganin, and Cornin Contents of Sansuyu (Corni fructus) Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Qualities Characteristics of Sansuyu (Corni fructus) Products in Small Scale Farm of Gurye vs. Other regions - Morroniside, Loganin and Cornin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Extraction Characteristics of Cornus officinalis Seeds with Different Extraction Solvents
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Antiobesity Activity in 3T3-L1 Adipocytes of Cornus officinalis Fruits Harvested at Different Times
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
A Single Oral Toxicity Study of Sansuyu (Cornus officinalis) Fruit Extract
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
산수유(Corni fructus)에서 분리한 항산화 생리활성물질의 특성
Food Science and Preservation
2020 .04
시중에 유통되고 있는 산수유 음료의 Morroniside, Loganin 및 Cornin 함량과 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2017 .08
Establishment of Optimum Manufacturing Conditions for Corni fructus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Metabolic Profiling and Secondary Metabolite Accumulation during the Fruit Development of Cornus officinalis Sieb. et Zucc
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Anti-oxidative Effects of Asparagus officinalis Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
산수유(Corni fructus) 분획 추출물의 항산화 활성 및 RAW 264.7 대식세포에서 염증매개물질 억제 효과
Food Science and Preservation
2016 .12
Active Ingredients and Quality Characteristics of Corni fructus by Pre-drying Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
표준레시피로 조리된 한국 국류 및 찌개류의 엽산과 비타민 B12 분석 검증
한국식품영양과학회지
2019 .11
Anti-microbial and Anti-diabetic Activities of Lycium chinense, Cornus officinalis, Lespedeza cuneate, Cirsium japonicum, Houttuynia cordata
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Evaluation of Antioxidant Activities of Rosmarinus officinalis L. Powder and Quality Characteristics of Pork Patties with Rosmarinus officinalis L. during Refrigerated Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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