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Isolation of the Protective Component against Hydrogen Peroxide-induced Neurotoxicity for Alzheimerʼs Disease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Isolation of the Protective Component against Hydrogen Peroxide-Induced Neurotoxicity for Alzheimer’s Disease Prevention
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Kaempferol, Quercetin 및 그 배당체의 Hydrogen Peroxide에 의한 신경세포의 산화적 스트레스 보호 효과
농업생명환경연구
2024 .09
Anti-inflammatory effects of lutonarin flavone-glucoside on NF-κB signaling pathway in RAW 264.7 macrophage cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Protective effects of protein extracts derived from Protaetia brevitarsis larvae against hydrogen peroxide-induced oxidative stress in mouse C2C12 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Protective Effects of Mulberry (Morus alba) Sugar Extracts on Hydrogen Peroxide-induced Oxidative stress in HepG2 Cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
LPS로 유도된 대식세포 RAWBlueTM에서 온주밀감 미숙과의 염증 관련 전사인자 NF-κB와 염증관련 단백질 iNOS, COX2 발현 억제 효과
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
The Stability of Anthocyanin Colors and Antioxidant Activities during Storage of Anthocyanin and β-cyclodextrin Complex
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Angiogenesis Suppression of Luteoline 7-O-Glucoside by Inhibiting Tube Formation and Inducing Apoptosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Alkaline Hydrogen Peroxide 전처리가 신갈나무의 탈구조화 및 효소당화에 미치는 영향
산림바이오에너지
2020 .07
Anti-inflammatory Effects of Korean Propolis Extracts on Raw264.7 Macrophage Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Luteolin 7-O-(6""-O-malonyl) Glucoside Suppresses Lipopolysaccharide-induced Inflammatory Responses via Inhibiting JAK2/STAT3 Signaling Pathway in RAW 264.7 Murine Macrophages and Alleviates Carrageenan-induced Rat Paw Edema Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Mitochondrial Metabolic Modulatory Effect of Anthocyanin Fortified Extract of Black Soybean and Black Rice in RAW 264.7 Murine Macrophages and L6 Rat Skeletal Muscle Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Extrusion of Plant-based meat increases Immune-modulation effect in RAW264. 7 macrophages cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Food-based anthocyanin intervention improves memory in older adults: A systematic review and meta-analysis
한국식품과학회지
2022 .10
Protective effect of Dendropanax morvifera LEV. Fermented extract on hydrogen peroxide- induced testosterone production
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant effect of Moringa ethanol extract and protective effect against oxidative stress induced by hydrogen peroxide in SH-SY5Y cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Anti-inflammatory effect of the cell extracts from Saccharomyces boulardii in LPS-induces Raw 264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
매크로 다공성 흡착 수지를 이용하여 정제된 오디 안토시아닌의 지방세포 분화 억제 효과
한국약용작물학회지
2021 .06
Influences of different light sources and light/dark cycles on anthocyanin accumulation and plant growth in Petunia
Journal of Plant Biotechnology
2016 .01
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