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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
고속액체크로마토그래피를 이용한 비타민 B5 및 B6의 정량 분석
한국식품영양과학회지
2017 .10
Determination of Nucleotide in Dairy Products by Using HPLC-DAD
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Determination of Caffeine in Foods Using High-performance liquid chromatography (HPLC)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Caffeine content in foods containing caffeine ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
전북 일부지역 대학생의 커피섭취 실태 및 인식
한국식품영양학회지
2019 .01
Development and Validation of an HPLC-DAD method for Zeaxanthin, Citranaxanthin in processed food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Establishment of HPLC-UV Analysis Method for Determine of Standard Compounds of Coffee Extracts
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
Comparison of Vitamin A and Vitamin E amount between Animal Welfare and Non-Welfare Pork by HPLC-DAD
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
한국 커피 산업 발전사
식품과학과 산업
2020 .12
커피와 커피박 침출주의 항산화 활성 및 주요 생리활성 물질의 비교 분석
Food Science and Preservation
2016 .08
Determination of Formaldehyde in Beverage by Liquid-Liquid Extraction High-Performance Liquid Chromatography with Diode-Array Detection (LLE-HPLC-DAD)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Determination of Vitamin D in Domestic Foods by HPLC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
HPLC-DAD Phenolic Profiling and In Vitro Antioxidant Activities of Three Prominent Nigerian Spices
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .06
‘Zero Caffeine Swordbean Coffee’ Kim Ji Yong’s Founding Story
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
대학생들의 커피에 대한 인식과 섭취행태가 효능 및 부작용에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .04
Applicability Verification of Zeaxanthin and Citranaxanthin Analysis in Food Products Consumed in South Korea using HPLC-DAD
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
서울시 유통 원두커피의 품질 특성
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
HPLC-DAD를 이용한 시금치 중 Amisulbrom 및 Mandipropamid의 생산단계 잔류허용기준 설정에 관한 연구
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .04
Assessment of The Level of Caffeine in Some Tea Leaves Marketed in Dutse: Jigawa State
식품보건융합연구
2019 .01
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