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Anti-inflammatory Activity of Isoquercitrin from Saururus chinensis in Lipopolysaccharide-Stimulated Raw 264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Curcumin과 관련 성분들의 산화방지활성과 세포독성 분석 및 구조와 활성 연관성 조사
한국식품과학회지
2021 .08
Effect of Capsaicin on the Threshold of Basic Tastes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
멀티 유화 기술 이용 수분산성의 항산화 효능을 함유한 커큐민의 개발
한국식품영양학회지
2021 .12
Anti-Inflammatory Effects of Black Ginseng Extract on RAW264.7 Macrophage Cells Stimulated with LPS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
The Anti-Inflammatory Effect of Silk Worm Extract on LPS-Stimulated RAW264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparing Chrysin Derivative, CM1, Produced by Gamma Irradiation, Enhances Tollip-Mediated Anti-Inflammatory Action in Lipopolysaccharide-Stimulated RAW 264.7 Macrophage Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
서브마이크론 입자 형태 커큐민의 생체 흡수율 및 제품 조성에 따른 흡수율 동등성 연구
산업식품공학
2017 .01
Anti-Inflammatory Activity of the Root of Hibiscus syriacus in LPS-Stimulated RAW264.7 Cells
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Anti-Oxidant Effects of Highly Bioavailable Curcumin Powder in High-Fat Diet Fed- and Streptozotocin-Induced Type 2 Diabetic Rats
한국식품영양학회지
2019 .01
Anti-inflammatory Effect of a Mixture of Medicinal Herb Extracts in LPS-Stimulated RAW264.7 Cells
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
Green Yuja Peel Extracts Suppress LPS-Stimulated Inflammation Response in RAW264.7 Macrophages Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Anti-Inflammatory Effect of Broccoli Sprout Extract in LPS-Stimulated RAW 264.7 Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Anti-Inflammatory Activity of Vaccinium oldhami in LPS-Stimulated RAW264.7 Cells
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
The Anti-Inflammatory Effects of Sophora flavescens Ethanol Extract on rPA-Stimulated RAW 264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
산화스트레스에 노출된 정자의 생존성 및 운동성에 있어서 커큐민의 이중효과
한국수정란이식학회지
2016 .01
The Effect of Curcumin (a Turmeric Extract) on Osteogenic Differentiation in C3H10T1/2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of Planting Densities on Growth Characteristics and Curcumin Constituents of Curcuma longa L.
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Combination of nanoparticles and gelatin-genipin hydrogel enhances the antioxidant activity, stability, and release properties of curcumin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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