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큰가리비 보일드통조림의 제조 및 품질특성
수산해양교육연구
2022 .06
참가리비 기름담금통조림의 제조 및 품질특성
수산해양교육연구
2021 .02
큰 가리비(Patinopecten yessoensis)의 선도 판정 지표 개발을 위한 저온 저장 중 품질평가
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analysis of Headspace Volatiles of Cold-stored Octopus variabilis and Comparison with Other Quality Measurements
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Growth Characteristics of Yesso scallop (Patinopecten yessoensis) in Integrated Multi-trophic Aquaculture System
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Processing and quality properties of garlic sauce using baby clam Tapes philippinarum
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Processing and quality properties of paprika sauce using baby-clam Tapes philippinarum
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Soy sauce by using baby clam Tapes philippinarum
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
가리비(Patinopecten yessoensis) 및 키조개(Atrina pectinata)의 부위별 중금속 함량 및 위해도 평가
한국수산과학회지
2017 .10
COMPARATIVE PATHOLOGICAL STUDY OF JAPANESE SCALLOP, Patinopecten yessoensis, AND NOBLE SCALLOP, Mimachlamys nobilis, FED MONOCLONAL CULTURES OF Dinophysis caudata
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
환경변화에 따른 바지락(Ruditapes philippinarum)의 반응 가시화
어업기술연구소보고
2021 .02
Suitable substrate on larval settlement of Ruditapes philippinarum
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
대기 중 유기산에 의한 종이 열화 특성 분석
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2023 .10
Analysis of Fungal Volatile Organic Compounds for a Quality Indicator in Stored Cereals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Analytical Method Development for the Determination of Residual Solvents in Food by Static Headspace Gas Chromatography
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Chemical profiling of insect-resistant rice shows that geographical variations produce greater differences in chemical composition than genetic modifications
Plant Biotechnology Reports
2023 .02
Identification of Headspace Volatile Compounds of Blended Coffee and Application to Principal Component Analysis
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .06
Headspace-GC/MS 분석법을 통한 국내 육성 포도에서의 ester 화합물 및 alkane 탐색
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
A Static Headspace Gas Chromatography Method for Determination of Hexane as Residual Solvent in Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Volatiles Analysis of Honey by Gas Chromatography-Mass Spectrometry (GC-MS) : Comparison of SPME Volatiles Extraction Methods
Journal of Apiculture
2018 .06
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