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이용수
ABSTRACT
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusions
References
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2019 .01
콩 및 땅콩 단백질 혼합비율에 따른 이화학적 특성
산업식품공학
2023 .02
Emergence Rates of Sesame, Perilla, Peanut, and Sorghum under Different Soil Moisture Conditions and Amendment Treatments in Saemangeum Reclaimed Land
한국토양비료학회지
2022 .05
Monitoring physical and chemical properties of soil in Chungcheongbuk-do
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .12
Status and changes in physico-chemical properties of soil in Chungcheongnam-do
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .06
풋땅콩 재배용 대립 다수성 땅콩 ‘고원1호’
한국육종학회지
2024 .09
Growth Response of Peanut (Arachis hypogaea) with Varieties Affected by Soil Salinity Levels in Saemangeum Reclaimed Land
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2022 .10
땅콩 분말을 첨가한 청국장의 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
Survey on the Physical Properties of Paddy Soil in Chungnam Province
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2020 .10
Feasibility of Adapting Soil Quality Assessment Model for Estimation of Rice Productivity in Paddy Field
한국토양비료학회지
2022 .02
땅콩분말을 첨가한 죽의 품질 특성
Food Science and Preservation
2015 .10
Survey on the Physical Properties of Paddy Soils in Gyeongnam Province, South Korea
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2020 .10
Soil Physico-chemical Properties by Land Use of Anthropogenic Soils Dredged from River Basins
한국토양비료학회지
2016 .08
Comparing Soil Chemical and Biological Properties in Varied Land Use
한국토양비료학회지
2021 .02
Status and Changes in Chemical Properties of Paddy Soil in Gangwon Province
한국토양비료학회지
2016 .08
토양 특성 분석을 기반으로 한 농경지에서의 토양질 평가
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2022 .10
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한국육종학회지
2022 .12
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한국육종학회지
2016 .01
Assessing Changes in Selected Soil Chemical Properties of Rice Paddy Fields in Gyeongbuk Province
한국토양비료학회지
2017 .06
Effects of Wood-derived Biochar Application on Soil Chemical Properties and Growth of Lettuce (Lactuca sativa L.)
한국토양비료학회지
2019 .11
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