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고농도 삼투환경에서 생성되는 포도상구균의 Proline과 Glycine Betaine Transport System의 수준변화에 관한 연구 ( Levels of the Proline and Glycine Betaine Transport Systems of Staphylococcus aureus at High Osmolarity )
동아시아식생활학회지
1995 .01
Changes in Root Water Uptake and Chlorophyll Fluorescence of Rice( Oryza sativa L. cv. Dongjin) Seedling under NaCl Stress
생명과학회지
2008 .02
Effect of Exogenous Proline on Metabolic Response of Tetragenococcus halophilus under Salt Stress
Journal of Microbiology and Biotechnology
2017 .01
Proline Accumulation in Vigna angularis Seedlings Exposed to NaCl salinity
한국동물학회 학술대회
1998 .01
Proline Effect on Structure and Activity of Antimicrobial Peptides
한국생물물리학회 학술발표회
1998 .01
Study of the Effects of Sodium Chloride on Segregation-Distorter Action in D. melanogaster: 4. Treatment of Sodium Chloride on the Pupal Stages
동물학회지
1971 .01
우리나라 저장식품중의 NaCl 함량
한국영양학회지
1974 .03
Assignment of Mass fraction of Main Component in L-Proline
한국분석과학회 학술대회
2014 .11
배추 칼루스 배양시 NaCl 및 $Na_2SO_$가 Proline 축적과 수분관계 에 미치는 영향
식물학회지
1991 .01
Fibronectin과 포도상구균의 결합
The Journal of the Korean Society for Microbiology
1993 .12
식물의 타감작용(Allelopathy)를 이용한 황색포도상구균(Staphylococcus aureus)의 생장 억제 효능에 대한 연구
한국미생물학회 학술대회논문집
2013 .05
Effects of NaCI Stress on Germination, Antioxidant Responses, and Proline Content in Two Rice Cultivars
식물학회지
2005 .01
황색포도상구균에 대한 마우스의 지연성과민반응 발현
The Journal of the Korean Society for Microbiology
1986 .03
첨가물이 국수의 조리특성에 미치는 영향
한국식품조리과학회지
1997 .01
국내 서.남해 해안지역 지하수의 전기비저항과 등가 NaCl 염분도와의 관계
지구물리와 물리탐사
2007 .01
애엽의 항생제 내성 황색포도상구균에 대한 항 미생물효과
한국생활과학회 학술대회논문집
2014 .05
Structural and Regulatory Characteristics of the putAP Operon Encoding Proline Dehydrogenase and Proline Permease of Vibrio vulnificus
한국미생물학회 학술대회논문집
2001 .10
Stereoselective attachment of S-Proline on Ge(100)
한국진공학회 학술발표회초록집
2010 .02
Staphylococcus aureus의 성장에 따른 철이용 양상
The Journal of the Korean Society for Microbiology
1998 .10
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