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탈질화의 외부 탄소원 제공을 위한 음식물폐기물의 유기산발효 ( A study on VFAs recovery from food waste for exterior carbon source of denitrification )
환경위생공학
2000 .09
효소 전처리가 음식물 쓰레기의 산발효에 미치는 영향
한국환경보건학회지
2005 .01
연속반응실험에서 수소생성에 대한pH영향
한국환경보건학회지
2004 .01
인삼성분이 효모의 알콜발효에 미치는 영향 - 3. Saponin pattern, pH 및 유기산함량의 변화 ( Studies on the Effect of Korean ginseng Components on Alcoholic Fermentation by Yeast - 3. Effect on the Changes of Saponin pattern , pH and Production of Organic Acid )
Journal of Ginseng Research
1982 .06
Relation between pH in the Trunk and Face: Truncal pH Can Be Easily Predicted from Facial pH
Annals of Dermatology
2016 .01
A Study on Anaerobic Treatment and Energy Recovery Technology of Food Waste by Using Hybrid Anaerobic Reactor
환경위생공학
2005 .03
마이크로 컴퓨터를 이용한 폐수처리 공정의 pH제어와 모니터링
한국보건교육건강증진학회 학술대회 발표논문집
2000 .11
흉수의 pH 측정에서 혈액가스분석기계, pH meter, pH Strip 방법의 비교
Tuberculosis and Respiratory Diseases
2000 .01
The Outcome of Philadelphia Chromosome-Positive Adult ALL: Characteristics and Prognosis
Cancer Research and Treatment
2002 .01
Clinical Usefulness of pH Papers in the Measurement of Salivary pH
Journal of Oral Medicine and Pain
2015 .09
서울 지역에 내린 우수 pH 특성 ( Ph Characteristics of Precipitation in Seoul Area )
환경위생공학
1994 .01
먹다 남은 음식
건강소식
1974 .01
가려서 먹어야 되는 음식
건강소식
1974 .01
맵고 짠 음식은 좋지 않다
건강소식
1991 .01
An in Vivo Study of High Voltage Pulsed Current on pH in the Healing Wound Bed
대한물리치료사학회지
1999 .01
Effect of pH variation on flexural and compressive properties of composite resins
대한치과재료학회지
2019 .06
음식물류폐기물 및 배출폐수의 특성
한국환경보건학회지
2009 .01
유기성 폐기물의 산발효 특성 및 알카리 전처리에 관한 연구 ( Characteristics of Acid Fermentation and Alkali Pretreatment of Organic Wastes )
환경위생공학
2001 .03
馬齒莧이 DNCB로 유발된 생쥐의 알레르기성접촉피부염에 미치는 영향
한방안이비인후피부과학회지
2014 .01
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