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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
문헌
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Isolation of Probiotic Bacteria Exist in Human Gut Microbiome by Using Fructo-, Isomalto-, and Galato- Oligosaccharides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Classification, Structure, and Bioactive Functions of Oligosaccharides in Milk
한국축산식품학회지
2011 .01
올리고당(Oligosaccharides)은 무엇이며 그 효과는?
양봉협회보
1999 .01
Production of Oligosaccharides from Sucrose for Animal Industry
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
Plant-derived Oligosaccharides and Human Milk Oligosaccharides (HMOs) as Prebiotics Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Effect of a Single Alien-Chromosome from Shallot on Fructo-Oligosaccharide Production in Leaf Bunching Onion
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
In Vitro Antimicrobial and Antioxidant Activities of Chitosan Oligosaccharides
Journal of applied biological chemistry
2009 .01
Anti-cancer Activity of the Oligosaccharide Fraction from Bovine Colostrum
Food Science and Biotechnology
2002 .08
올리고당을 사용한 스폰지 케이크의 물리적, 관능적 및 텍스쳐 특성
한국식품영양과학회지
1999 .06
Effect of Different Commercial Oligosaccharides on the Fermentation Properties in Kefir during Fermentation
한국축산식품학회지
2013 .01
High performance liquid chromatography에 의한 fructo 및 inulo올리고당의 정량
Applied Biological Chemistry
1993 .01
Caking in food powders
Food Science and Biotechnology
2007 .06
Germination Effect of Soybean on Its Contents of Isoflavones and Oligosaccharides
Food Science and Biotechnology
2005 .08
Genome of Bifidobacteria and Carbohydrate Metabolism
한국축산식품학회지
2015 .01
콩의 발아 중 이소플라본과 올리고당의 변화
한국식품과학회지
2004 .04
Purification of Oligosaccharides from Soybean Using Activated Charcoal
Food Science and Biotechnology
1994 .09
프락토 올리고당을 첨가한 토마토잼의 품질특성
한국식품영양과학회지
2012 .02
Highly Concentrated Branched Oligosaccharides as Stabilizer for Freeze-Dried Beef Protein
Food Science and Biotechnology
2002 .04
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