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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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[P3-21] Development of Seasoned and Dried Oyster Slice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
조미 반건조 굴 가공품의 개발
한국식품영양과학회지
2006 .12
Present Status and Prospects of Oyster Industry in Korea
한국양식학회지
1996 .11
20대 소비자의 굴 소비성향 변화에 관한 연구 -표적집단면접(FGI)을 중심으로-
수산해양교육연구
2019 .08
Setting of oyster shelf life and quality improvement
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
Estimation of oyster food availability of the pacific oyster reared by rack culture method in the tidal-flat on Wando, Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Characteristics of Snack make from rice and dried oyster and Its quality stability during storage
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
살균조건에 따른 굴 보일드통조림 및 죽염 굴 보일드통조림의 식품 품질 특성
수산해양교육연구
2014 .12
시판 굴소스, 굴 자숙농축액 및 굴 발효물의 이화학적 품질평가
수산해양교육연구
2017 .08
굴 스파게티 소스의 개발
한국식품영양과학회지
2007 .01
[P3-23] Development of Seasoned and Dried Squid Slice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Comparison Study on Characteristics of Oyster Shells Cultured in Various Waters in Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
Effects of Natural and Calcined Oyster Shell on Cd and Pb Immobilization in the Contaminated Soil
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2009 .10
이상 고수온에 반응하는 이매패류 참굴(Crassostrea gigas)의 패각운동을 활용한 생물모니터링시스템 연구
해양환경안전학회지
2017 .01
Effect of Oyster Mushroom (Pleurotus ostreatus) Powder on Bread Quality
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .09
Development of Automatic Assembly Machine for hanging in Oyster farms
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
[P10-187] Prediction of the amino acid composition of the antioxidant peptides contained in oyster hydrolysates
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Design of short antimicrobial peptides derived from the American Oyster Defensin (AOD) isolated from the American Oyster, Crassostrea virginica
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
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