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切花 장미(Rosa hybrida L. cv. Red Sandra)의 花色變化에 미치는 生長調節劑의 影響
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1994 .12
Effects of Different CO₂ Enrichment Programs on Cut Roses (Rosa Hybrida) Production
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
소화가 큰 진한 적색 화색의 절화용 스탠다드 장미 ‘레드핏’ 육성
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
적색 장미 신품종 ‘레드플래시’ 육성
한국육종학회지
2008 .01
A Software Tool for Scheduling Production of Cut Flower Stems of Rosa Hybrida Based on Thermal Units
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
장미의 화형과 화색의 변화에 관한 연구
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
Study on Optimum Water Supply by Solar Radiation in Cut Rose ‘Cardinal’ (cv. Rosa hybrida)
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Growth and Flower Quality of Two Cultivars of Rosa hybrida Propagated by Different Methods and Grown in Perlite
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
An Analysis of Seasonal Variation in the Vase Life and Gene Expression of Cut Rose (Rosa hybrida L.) Flowers
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
질산은 또는 STS 전처리 기간이 절화장미(cv. Red Sandra)의 온 흡수와 분포에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
1997 .10
Effect of Medium on Rooting and Subsequent Growth of Three Rosa hybrida Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Ethionine이 첨가된 보존용액이 절화장미 ‘Red Sandra’노화시 꽃잎의 생리적 변화에 미치는 영향
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1997 .06
Growth and Flower Quality of Two Cultivars of Rosa hybrida Propagated by Different Methods and Grown in Rockwool
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
DF-100 전처리가 ‘Red Sandra’ 장미의 품질과 절화수명에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
1997 .10
장미 절화의 花色變化에 葉綠素含量에 미치는 생장조절제의 영향
한국원예학회 학술발표요지
1993 .10
Role of Lipoxygenase During Flower Bud Opening in Roses (Rosa hybrida L.)
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2008 .06
Effects of Different Co₂ Enrichment Programs on Leaf Photosynthesis of Cut Roses (Rosa Hybrida)
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Flower Abscission, Flower Opening and Petal Color Development in Cut Phlox Flower Heads : Effect of Methyl Jasmonate, Gibberellic Acid, and Sucrose
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
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