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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
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Characterization of Thermal Products of Alpha - Tocopherol
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .12
Oxidative Degradation Kinetics of Tocopherols during Heating
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .06
Oxidative Degradation Pattern of Tocopherols on Heating
Food Science and Biotechnology
1999 .06
Build-up of Tocopherols in Winter Squash (Cucurbita maxima Duch. var. ‘Ebis’) Cured and Stored under Different Temperature Regimes
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2008 .08
Differential Separation of Thermal Degradation Products of Tocopherols by HPLC
Food Science and Biotechnology
1998 .06
α-Tocopherol 미세캡슐화의 최적화 및 저장안정성 규명
한국식품과학회지
2000 .08
Improvement of Preservation Quality of Chilled Bull Semen Using ${\alpha}$-tocopherol as an Antioxidant
한국수정란이식학회지
2013 .01
α-Tocopherol과 Selenium의 첨가 급여가 육계의 생산성 및 닭 다리육의 이화학적 특성에 미치는 영향
한국가금학회지
2011 .06
감마선 조사가 우육의 지질성분과 항산화 효소 활성도 및 α-Tocopherol에 미치는 영향
한국식품과학회지
1999 .02
Milk mineral과 α-tocopherol 첨가가 유화형 소시지의 지방산화와 무기물 함량에 미치는 영향
한국축산학회지
2006 .01
Quenching Mechanisms and Kinetics of α-, β-, γ-, and δ-Tocopherol in Photosensitized Oxidation of Lard
Food Science and Biotechnology
2009 .04
Tocopherol and Tocotrienol Contents of Vegetable Oils, Margarines, Butters, and Peanut Butters Consumed in the Korean Diet
Food Science and Biotechnology
2006 .04
2015년 식품영양성분 DB 구축을 위한 함량분석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
2016년 식품영양성분 DB구축을 위한 함량분석 : Tocopherol
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Microwava 오븐 가열에 의한 유지의 지방산과 토코페롤의 안정성
한국식품영양과학회지
1995 .04
한국산 두류 종실중 토코페롤 함량 및 지방산 조성
Applied Biological Chemistry
1992 .01
Hyaluronic acid 및 Tocopherol 첨가가 돼지 난포란 체외 발달율에 미치는 영향
한국동물번식학회 학술대회
2001 .01
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