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이용수
Abstract
Ⅰ. Introduction
Ⅱ. Meterials and Methods
Ⅲ. Results and Discussion
References
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Biological Activities of Various Components Identified from Korean Propolis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Biological Properties of Propolis Collected on Jeju Island, Korea
한국양봉학회 학술대회 자료집
2016 .03
고품질 Propolis 생산기법 개발에 관한 연구 : 고품질 Propolis 채취기구 개발을 위한 기초 연구
Journal of Apiculture
1998 .12
Propolis의 휘발성 향기 성분 특성
한국식품과학회지
1999 .10
Propolis의 처리가 마른 오징어의 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
1999 .04
Propolis 추출물의 유지 산화 억제 효과 비교
한국식품과학회지
1994 .10
國內에서 蒐集된 Propolis의 特性에 關한 硏究
Journal of Apiculture
1997 .12
Antimicrobial Activity of Propolis Extracts against Skin Flora
한국양봉학회 학술대회 자료집
2015 .03
Disease Control Effect of Propolis used in Strawberry
한국양봉학회 학술대회 자료집
2014 .04
Various pharmacological Effects of Propolis in Human Health
한국양봉학회 학술대회 자료집
2016 .03
Biological activities of the ethanolic extract from Sargassum serratifolium
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
우리나라 양봉농가의 Propolis 민간요법에 관한 조사연구
Journal of Apiculture
2000 .12
Anti-inflammatory Effects of Korean Propolis Extracts on Raw264.7 Macrophage Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Evaluation of Anti Allergic Activity from Microalgae Ethanolic Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Antiangiogenic Effect of Propolis Collected in Various Areas of Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
The Characteristics and Antioxidant Activity of Propolis Collected on Jeju Island, Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
EVALUATION OF BIOLOGICAL ACTIVITIES OF ETHANOLIC EXTRACT FROM Sargassium serratifolium
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Reinforcement of Antioxidant and Antimicrobial Effect of Propolis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Isolation, Chemical Structures, and Biological Propertiesof Antioxidants from Korean Propolis
한국양봉학회 학술대회 자료집
2010 .01
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