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Search for New Sources of Resistance to Bacterial Spot (Xanthomonas campestris pv. vesicatoria) in Capsicum Pepper
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
New Additions to Sources of Resistance to Bacterial Spot in Capsicum Pepper
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
New Additions to Sources of Resistance to Bacterial Spot and Field Performance of HR Gene NILs in Capsicum Pepper
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .12
Selection of New Breeding Materials with Resistance to Anthracnose in Capsicum annuum
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Development of HRM Markers Associated with CMVP1 Resistance in Chili Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Validation Test of SNP Markers Associated with Bacterial Wilt Resistance in Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Genetic Analysis and Mapping Study of a Dominant CMV Resistance Gene in Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
Effects of Different Processing Methods on the Antioxidant Properties of Red Pepper (Capsicum annuum L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Quality Characteristics of Red Pepper (Capsicum annuum L.) Cultivated in Korea and China
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
CMS-Rf Genotype of Lately-Found Sources of Resistance to Bacterial Spot in Capsicum Pepper
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
Capsicum속 과실의 유리당 성분 함량 측정을 위한 신속 분석법 개발
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
분자육종기술을 활용한 캡시노이드 고함유 품종(Capsicum annuum)의 육성
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
Whitening Effect of Capsicum annuum L. Leaves Extract and Luteolin Isolated from Capsicum annuum L. Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Evaluation System for Waterlogging Tolerant Pepper (Capsicum annuum L.) Lines
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Selection for Color in Pepper (Capsicum annuum L.) Breeding
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
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