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‘청산’(Vitis amurensis ) 머루로 제조한 와인 품질특성
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
수분수용 수머루 품종 ‘나래’(Vitis amurensis ) 육성
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
머루의 항산화 활성 검정
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
‘Narsha’: High Aroma Wine Grape Using Vitis amurensis
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
기능성 양조용 머루 품종 청풍(Vitis amurensis) 육성
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
기능성 양조용 머루 품종 청풍(Vitis amurensis) 육성
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
머루의 수체 생장 및 과실특성
한국원예학회 학술발표요지
2004 .10
Antioxidant Properties of Proanthocyanidin Fraction Isolated from Wild Grape (Vitis amurensis) Seed
Applied Biological Chemistry
2009 .01
[P10-282] Isolation of Proanthocyanidin from the seed of Wild Grape (Vitis amurensis) and their antioxidative activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
강원도 중왕산 지역 다릅나무 임분의 입지 환경과 생장 특성
한국산림과학회지
2006 .01
Genetic Variability and Relationships of Indigenous Vitis genus in Korea Using RAPD Analysis
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of the Organic Vegetable Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-dementia and Anti-neurotoxic Effect of an Ethanol Extract of Three Plants mixture of Vitis amurensis, Aralia cordata, and Glycyrrhiza radix
한국약용작물학회 학술대회논문집
2013 .05
[P8-169] Screening of Antioxidant Activities from Fruits and Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Studies on the Micrografting Technology of Grape (Vitis vinifera L.)
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Antioxidant Activity of Fruits Produced in Taiwan
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
포도와 머루의 교배조합별 화형분리
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Comparative Analysis of GC-MS Metabolite Profiling in Grapevines Infected with Pseudocercospora vitis and Agrobacterium vitis
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
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