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Nutrient Value of Scales of Lilium spp
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
황색종 담배에서 생육형질, 품질 및 화학성분과의 관계
한국연초학회지
1988 .01
Effect of Nutrient Levels and Mineral Composition on the Occurrence of Leaf-Yellow-Spot in Chrysanthemum
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Requirements of Ingredient for Menopause : Guideline for Development of Safe Ingredient
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Growth Responses of Ardisia pusilla to Nutrient Solution Strength and Hydrophilic Polymer in Media
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2007 .12
Growth Responses and Nutrient Absorption Characteristics of Ardisia Pot Plants in Two Growth Stages as Influenced by Nutrient Solution Strengths
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .12
Development of a natural plant-nutrient from wasted tea leaves and stems
한국유기농업학회지
2011 .01
[P8-298] A study on the utilization of enzyme treated ginseng leaf for cosmeceutical ingredient : Safety of Ginseng leaf cosmetics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P8-297] A study on the utilization of enzyme treated ginseng leaf for cosmeceutical ingredient : Stability of Ginseng leaf cosmetics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Influence of Nutrient Supply on Growth, Mineral Nutrients and Carbohydrates in Cucumber (Cucumis sativus L.)
한국토양비료학회지
2010 .02
부재료가 배추김치 숙성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1995 .08
Optimization of Kimchi Seasoning ingredients with Green Leaf of Chinese Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Leaf Analysis and Changes in Leaf Mineral Content of Prunus Persica
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Oriental Hybrid Lily Cultivars Vary in Susceptibility to Upper Leaf Necrosis
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
건엽중 및 엽면적에 의한 잎담배 수량예측
한국연초학회지
1989 .01
Strategic Product Development Using New Food Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Homemade Pet Food Program Using Database on Nutrient Composition of Food Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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