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Changes in Nutrient Element Concentrations and Growth of Sweet Pepper (Capsicum annuum L.) as Affected by Nutrient Solution Composition
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Effect of Root-Zone Cooling by Circulation of Underground Water on the Growth and Yield of Sweet Pepper (Capsicum annuum L.) in Summer Hydroponics
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Characterization of Sweet Pepper (Capsicum annuum L.) Varieties in Hydroponics during Summer Season
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Ion Composition Change of Nutrient Solution in a Closed Rockwool Culture System for Sweet Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
Effect of Planting Distance of One Stem Training Method Cultivation on Growth and Yield of Sweet Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Molecular Genetic Analysis of Off-type Plants Identified from Normal F1 Hybrid Cultivars of Sweet Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
Improving Yield Gap of Sweet Pepper (Capsicum annuum) between The Netherlands and Korea
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Evaluation of Simple in Situ Determinations of Nitrogen Status in Sweet Pepper Plants
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effects of Calcium and Nitrogen Different Concentrations on the Seedling Growth and on Control of Botrytis cinerea of Sweet Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Evaluation of New Substrates for Soilless Cultivation in Sweet Pepper Plants
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
K/Ca 비율이 단고추 양액재배 시 수량과 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2001 .05
Histological Investigation of Ca-Deficiency of Sweet Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
파프리카 1줄기 재배 재식밀도에 의한 잎 위치별 무기성분 변화
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Estimation of Leaf Area and Modeling of Water and Nutrient Uptake in Sweet Pepper Plants
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
Water Uptake Relation to Radiation and Yield of Sweet Pepper Relation to Water Uptake
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Susceptibility of Sweet and Hot Pepper (Capsicum annuum L.) Fruits to Chilling Injury during Storage
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
고랭지 여름재배용 착색단고추 적품종 선발
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
Effects of Different Processing Methods on the Antioxidant Properties of Red Pepper (Capsicum annuum L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Quality Characteristics of Red Pepper (Capsicum annuum L.) Cultivated in Korea and China
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
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