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Effects of Limited Supply of Nitrogen on Growth, Yield, and Quality of Spinach Plants Grown at Hydroponics
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Influence of Day Length in Growth of Spinach
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
고랭지 시금치 여름철 수경재배에 적합한 품종 및 양액조건
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2004 .04
Quality Characteristics of Spinach by 3 different Regions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Characterization of Sweet Pepper (Capsicum annuum L.) Varieties in Hydroponics during Summer Season
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effects of Iodine Addition in Nutrient Solution on the Growth and Iodine Absorption of Hydroponically Grown Tomato and Spinach
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Growth and Phytochemical Contents of Water Spinach (Ipomoea aquatica F.) as Affected by EC Levels of Nutrient Solution in Hydroponics
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
여름 시금치 대용 New Zealand Spinach의 국내재배와 식성에 관하여
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1981 .03
Hydroponics의 經濟性에 對하여
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1965 .02
Effect of Root-Zone Cooling by Circulation of Underground Water on the Growth and Yield of Sweet Pepper (Capsicum annuum L.) in Summer Hydroponics
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effects of Plug Transplanting on Growth and Bolting of Spinach
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Photosynthetic Characteristics in Water Spinach Leaves
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Comparison of Temperature Response Functions for Seed Germination of Spinach
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
Washing in Tap or Chlorinated Water Can Reduce Bacteria and Enlarge Storage Quality of Spinach in Summer
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
수경재배 시금치의 육묘 배지와 정식홀당 종자수에 따른 생육 특성
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
Change of Nutritional Components in Spinach by Various Treatment Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of Organic Fertilizer Solution for Hydroponics
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Determination of Cardinal Temperatures for Seed Germination of Spinach (Spinachia oleracea L.)
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effects of Drying on the Spinach Lipid and Pigments
Food Science and Biotechnology
2000 .10
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