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Effects of Rootstock and Night Temperature on the Growth and Yield of Grafted Pepper (Capsicum annuum L.)
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2008 .04
온도 및 CO<sub>2</sub> 상승이 고추의 생육 및 과실품질에 미치는 영향
한국농림기상학회지
2016 .01
Effect of Atmospheric Elevated Carbon Dioxide Concentration and Temperature on Growth and Yield of Tomato Crop
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2008 .09
대기 중 이산화탄소 및 온도 상승이 고추 ‘청양’, ‘마니따’ 및 ‘녹광’ 품종의 생육과 수량에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
상승 이산화탄소와 상승 온도가 고추의 생육 및 결실에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2004 .05
Effect of Planting Distance of One Stem Training Method Cultivation on Growth and Yield of Sweet Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Yield in Pepper (Capsicum annuum L.) Cultivars Established at Different Planting Bed Size and Growth Containers
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
Morphological, Physiological Features and Antioxidants Activities of Pepper (Capsicum annuum) in Low Temperature Stress
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
생육기 기온차이가 고추 생육 및 과실품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
Carbon Sequestration Potential of Rice Paddy Soils Exposed to Elevated CO2 with Different Temperature Level as Investigated by б13 C Technique
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2009 .10
Effects of Different Processing Methods on the Antioxidant Properties of Red Pepper (Capsicum annuum L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Quality Characteristics of Red Pepper (Capsicum annuum L.) Cultivated in Korea and China
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Effects of the High Temperature and Carbon Dioxide Concentration on the Yield and Photosynthetic Rate in Radish
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Selection for Color in Pepper (Capsicum annuum L.) Breeding
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effects of Carbon Dioxide Concentration and 1-MCP Application on the Incidence of Carbon Dioxide Injury of ‘Whangkeumbae’ Pear Fruits
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
기후변화 시나리오에 근거한 온도 및 CO₂ 상승이 고추의 생육 및 생산에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Development of HRM Markers Associated with CMVP1 Resistance in Chili Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
고추 葯培養에 의한 植物體 誘起
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1991 .04
상승 CO₂와 온도대기조건에서 고추의 생장과 각 부위별 질소 흡수
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
Changes in Nutrient Element Concentrations and Growth of Sweet Pepper (Capsicum annuum L.) as Affected by Nutrient Solution Composition
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
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