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갈변억제제 처리가 신선 절단 딸기의 품질 특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2012 .02
멜론(Cucumis melo L.) 수확 후 관리기술 최근 연구 동향
Food Science and Preservation
2011 .08
수확 후 CO₂ 처리 시기 및 농도에 따른 ‘설향’ 딸기 저장 중 품질변화
Food Science and Preservation
2016 .02
Effects of Short-Term CO₂ Treatment on Physiological Characteristics and Quality of Fresh-Cut Cabbage
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2007 .06
CO₂-shock 처리가 Fresh-cut 토마토의 저장 중 품질특성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
CO₂-shock 처리가 Fresh-cut 토마토의 저장 중 품질특성에 미치는 영향
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
절단시기 및 포장필름이 신선편이 딸기의 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
절단방법이 신선절단 사과와 엽채류의 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2012 .04
Development of physical process for enhancing storage stability of fresh cut potato
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
열처리 및 갈변저해제 병용처리에 의한 신선편이 감자제품의 저장 중 품질특성변화
Food Science and Preservation
2013 .06
Impact of Different Fresh-cut Components in Apple and Cherry Tomato on Respiration Rate and Physicochemical Factors
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Relationship between Respiration and Vitamin C Content in Fresh Vegetables
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
포장방법과 저장온도가 신선편이 양파의 품질 및 미생물 생장에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2016 .10
엑스선 조사처리된 신선편의 채소류의 미생물학적, 이화학적, 관능적 품질 평가
Food Science and Preservation
2017 .02
신선편의식품 포장기술
식품과학과 산업
2017 .06
Annual Variation of Soil Respiration Rates Following Fertilizer Applications in Red Pine Stands
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Effect of Hot Water Treatment on Quality of Fresh-cut Apple Cubes
Food Science and Biotechnology
2004 .12
Quality Maintenance of Fresh-cut Fruits and Vegetables
Food Science and Biotechnology
1997 .12
Determination of Appropriate MAP Films for Fresh-Cut Potato (Solanum tuberosum) and Green Onion (Allium fistulosum) by Respiration Modeling
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effect of Storage Temperature on Quality Maintenance of Fresh-cut Iceberg Lettuce
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
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