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파프리카 재배 온실의 실태 및 개선 방안
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
Water Content Change Characteristics of Above-Ground Part of Paprika
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
파프리카 재배용 1-2W형 온실의 구조안전성 분석
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2008 .05
Energy Saving of Rolling Type Multi-layer Fabric Screen System
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Physicochemical characteristics and antioxidant potential of paprika (Capsicum annuum L.) wine
한국식품과학회지
2019 .12
Characteristics of Kimchi Containing Paprika Instead of Hot Pepper
Food Science and Biotechnology
2001 .06
A Simulation of Light Distribution inside Greenhouse with Greenhouse Structural and Environmental Factors
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
Development and validation of the Growth Models of E. coli O157:H7 in Paprika
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2012 .06
Antioxidant Activities of Ethanol Extract from Paprika
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Estimation of Total Canopy Photosynthetic Rate of Paprika Plants Grown in Greenhouses Using 3D Plant Model and Optical Simulation
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Precise Analysis of Light Interception of Greenhouse Paprika and Tomato through Reconstruction of 3D Plant Canopy Model
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
다양한 파프리카 품종육성을 위한 계통육성
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
파프리카 재배용 용접 파이프 기둥재의 구조적 안전성 검토
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2008 .05
Photosynthetic Acclimation of Greenhouse Paprika (Capsicum annuum L.) under Elevated CO₂ Condition
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
광펄스 처리에 의한 파프리카의 이화학적 변화
한국식품과학회지
2013 .06
구조기능 모델 구축을 위한 파프리카 프로세스 모델 원형 개발
한국농림기상학회 학술발표논문집
2019 .01
Transpiration Model of Paprika Based on Environmental Factors
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
Characteristics in the components of the paprika by drying methods
Food Science and Preservation
2017 .07
Accurate Estimation of Light Interception and Photosynthesis of Greenhouse Paprika (Capsicum annuum L.) Using Optical Simulation
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Effect of Artificial Light on Anticancer Compound of Paprika
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
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