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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
적요
References
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Quality of chicken thigh meat from conventional and animal welfare farm in Korea
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2018 .10
가열온도 및 시간이 구운 계란의 품질 특성에 미치는 영향
한국가금학회지
2015 .03
Comparison of Quality Traits of Thigh Meat from Korean Native Chickens and Broilers
한국축산식품학회지
2011 .01
육계, 토종닭과 산란노계 가슴살의 육질특성
동물생명과학연구
2013 .06
Use of Chicken Meat and Processing Technologies
한국가금학회지
2004 .03
Comparison of pH, Water Holding Capacity and Color among Meats from Korean Native Chickens
한국가금학회지
2015 .06
돈육의 사후 최종 pH에 따른 육색 및 육질 특성비교
한국축산식품학회 학술발표초록집
2001 .01
Comparison of the growth performance, nutrient digestibility, fecal microflora, blood profiles, and meat quality of broilers, Korean native chickens and white semi broilers under an identical breeding environment
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .06
Behaviour(feed, water, rest) and spatial use of broiler chickens
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
가열온도와 시간이 돈육소시지의 특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1994 .10
Investigating Meat Quality of Broiler Chickens Fed on Heat Processed Diets Containing Corn Distillers Dried Grains with Solubles
한국축산식품학회지
2018 .01
환경온도와 항생제 대체물질이 닭 가슴살의 품질에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2010 .01
미생물제제의 첨가 급여가 돼지와 육계의 성장 및 육질에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2005 .01
The prevalence and antimicrobial resistance of Salmonella spp. isolated from chicken meat produced by different integrated broiler operations in Korea
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2011 .11
전기오븐에서 과열증기주입에 따른 열처리가 닭고기의 이화학적 특성변화에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2013 .01
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