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ABSTRACT
Introduction
1. Fat and Energy As Stressors
2. Dietary Fat and Lipoproteins
3. Mechanism of Fatty Acid Effect : Lipoprotein Kinetics
4. Hepatic mRNA Abundance
Acknowledgments
Literature cited
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The Effect of Long Chain Saturated Fatty Acids (12 : 0, 14 : 0, 16 : 0, 18 : 0) and Dietary Cholesterol Levels on Plasma and Hepatic Cholesterol Concentrations in the Mongolian Gerbil
Nutritional Sciences
1998 .11
Studies on Intake and Serum Concentrations of Fatty Acids in Korean Adolescents
Nutritional Sciences
1998 .11
아토피 피부염 환자의 지방산 섭취와 혈중 지방산 조성 및 면역 지표에 관한 연구
한국영양학회지
2005 .09
Effects of Dietary Fatty Acids on Serum Lipids and Fatty Acid Composition of Serum Phospholipids in Men
한국영양학회지
1997 .05
Effects of Dietary Fatty Acids on Fatty Acid Pattern in Developing Rat Brain Phospholipids : Effects on P/M/S and ω3/ω6 Fatty Acid Ratios
한국영양학회지
1998 .06
Dietary intake of fat and fatty acids by 1-5-year-old children in Korea : a cross-sectional study based on data from the sixth Korea National Health and Nutrition Examination Survey
Nutrition Research and Practice
2018 .08
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Nutrition Research and Practice
2018 .08
인터넷 상의 영양평가프로그램을 이용한 일부 여대생의 지방 및 지방산 섭취에 관한 연구
한국영양학회지
2007 .01
식이 Cholesterol의 수준에 따라 우유가 흰쥐의 Cholesterol대사에 미치는 영향
한국영양학회지
1994 .03
가정에서 제조된 전통된장의 품질특성
한국식품조리과학회지
2000 .01
건강기능식품의 기능성을 중심으로 한 오메가-3 지방산 함유유지의혈행개선 효과에 대한 체계적 고찰
Journal of Nutrition and Health
2013 .06
Relationship Between Plasma, Erythrocyte Membrane, and Dietary Intake Levels of ω-3 Fatty Acids in Young Korean Females : Effect of Diet Survey for Two Months
한국영양학회지
1995 .11
성인 남녀의 혈청 콜레스테롤의 수준과 지방산 섭취 양상, 혈중 지질 및 지방산 조성의 상관 관계 연구
대한지역사회영양학회지
2003 .04
노화에 따른 한국성인의 혈구막 지방산과 칼슘대사 변화에 식이지방산에 미치는 영향
한국영양학회지
1994 .02
어미 쥐의 ω3계 및 ω6계 지방산 식이가 제2세대 쥐의 뇌조직 지방산 성분에 미치는 영향
한국영양학회지
1993 .08
한국 일부 여대생의 식이 지방산과 혈장지질, 혈장 및 적혈구 지방산 조성과의 관계
한국영양학회지
1994 .03
N-3계 및 N-6계 지방산 식이가 스트레스에 노출된 흰 쥐의 혈당과 혈청 유리지방산 및 지방산 조성변화에 미치는 영향
한국영양학회지
1995 .06
Dietary intake of n-3 and n-6 polyunsaturated fatty acids in Korean toddlers 12-24 months of age with comparison to the dietary recommendations
Nutrition Research and Practice
2019 .08
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Nutrition Research and Practice
2019 .08
총지방량과 P/S Ratio가 다른 식이에 첨가된 Cholesterol이 Plasma HDL-Cholesterol과 조직의 Cholesterol과 Triglyceride에 미치는 영향
한국영양학회지
1984 .12
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