지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[P2-62] Fermentation Characteristics and Biological Activity of Fermented Pepper using Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Fermentation Characterization of Mulberry Leaf using Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-atopic dermatitis effect of cheongkukjang prepared with Bacillus licheniformis, Bacillus subtilis, Bacillus amyloliqefaciens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Anti-Atopic Dermatitis and Anti-Obesity on Cheongkukjang Prepared Bacillus licheniformis, Bacillus subtilis, Bacillus amyloliqefaciens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Heterologous Gene Expression of aprE2 Encoding a 29 kDa Fibrinolytic Enzyme from Bacillus subtilis in Bacillus licheniformis ATCC 10716
Food Science and Biotechnology
2008 .12
Effects of Aspergillus oryzae and Bacillus subtilis Fermentation on the Metabolic Composition of Soybean Residues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Reduction of Acrylamide Formation in Potato Chips by Bacillus subtilis Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
메주 제조 시 Bacillus subtilis의 첨가가 재래식 된장의 발효에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2008 .08
Exploration of genetic diversity of Bacillus spp. from industrial shrimp ponds in Vietnam by multi-locus sequence typing
Fisheries and Aquatic Sciences
2019 .01
시설상추에 대한 Bacillus subtilis S37-2의 처리효과
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .03
Toxigenic Bacilli Associated with Food Poisoning
Food Science and Biotechnology
2009 .06
Enhanced Physical and Functional Properties of Old Pumpkin by Co-Fermentation using Bacillus subtilis and Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P5-38] Growth and Fibrinolytic Activity of Bacillus licheniformis Strain Carrying a Fibrinolytic Gene, AprE2 from Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Enhanced Production of Biomass and Protease by Bacillus licheniformis SCK 121057
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
대두 발효식품으로부터 분리한 Bacillus subtilis HS 25가 생산한 항균물질의 특성
Food Science and Preservation
2008 .04
[P6-55] Effect of Red Bean on the Fermentation of Soybean Grit by Bacillus sp.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Bacillus subtilis S37-2 균주의 항진균활성 및 식물생육촉진 효과
한국토양비료학회지
2007 .12
Xylanase-producing Bacillus subtilis isolated from spent mushroom (Pleurotus eryngii) substrates
한국버섯학회지
2008 .01
0