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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussions
Acknowledgments
References
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2007 .06
초콩의 제조 중 기능적 특성 비교
한국식품영양과학회지
2011 .02
식초산업의 현황과 기능성 그리고 발전 전략
식품과학과 산업
2020 .06
Volatile Flavor Components in Pumpkin Vinegar
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .06
Inhibitory Effects of Juice Containing Vinegar on Adipocyte Differentiation in 3T3-L1 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
담금기간에 따른 초콩과 담금액의 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2010 .02
An History of the Manufacturing Technology of Korean Native Vinegar : Referred especially on Vinegars which appeared in Old Texts of Korean Agriculture
한국식품과학회지
1971 .04
정치배양 및 시판 현미식초의 품질특성 비교
Food Science and Preservation
2012 .04
시판 고산도 식초의 이화학적 품질 및 항산화 특성
한국식품영양과학회지
2013 .08
Anti-obesity and anti-inflammation effects of Cudrania tricuspidata fruit vinegar in 3T3-L1 adipocyte
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Liquid Herbicide Combined with Rice Vinegar and Wood Vinegar on Barnyard Grass (Echinocloa crus-galli)
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2011 .12
Selection of Acetic Acid Bacteria for Vinegar Starter Culture
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Domestic and Overseas Vinegar Industry Status
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
시판 과일식초의 발효방법에 따른 이화학적 특성 비교
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2013 .05
Isolation and Cultural Properties of Acetic Acid Bacteria for Production of Onion Vinegar
Food Science and Biotechnology
2009 .08
Fermented Helianthus tuberosus L. Extract and Vinegar Suppress Adipocyte Differentiation and Fat Accumulation in 3T3-L1 Cells
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2018 .10
In Vitro Inhibitory Effects of Organic Acids Identified in Commercial Vinegars on α-Amylase and α-Glucosidase
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .09
Comparison between compositions of wood and rice hull vinegars
한국유기농업학회 학술발표대회 논문집
2009 .01
[P5-41] Characterization of Citrus Vinegar Fermented by Acetic Acid Bacteria SEA623-2
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토마토 유묘생육 및 양분흡수에 관한 목초액의 영향
한국유기농업학회지
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