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이용수
2006
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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Effect of Storage Temperature and S-Alk(en)yl-L-Cysteine Sulfoxide on Green Pigment Formation in Crushed Garlic (Allium sativum L.) Cloves
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2006 .08
Green Pigment in Crushed Garlic (Allium sativum L.) Cloves : Purification and Partial Characterization
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Separation of Blue Pigments in Crushed Garlic Cloves : The Color-forming Potential of Individual Amino Acids
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
Characterization of Factors Involved in Greening in Crushed Garlic (Allium sativum) Bulbs
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
Maleic Hydrazide 處理가 마늘의 Alliinase 活性에 미치는 影響
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1973 .10
Characterization of Green Pigments Isolated from Crushed Garlic (Allium sativum L.) Cloves
한국원예학회 학술발표요지
2004 .05
Effective Virus-free Seed Garlic Production by Meristem Culture in Clove Differentiation Stage of Garlic (Allium sativum L.) Plants
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Quality Characteristics of Garlic (Allium sativum L.) Stems
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
주아이용 한지형마늘 생산시 통마늘 적정크기
한국원예학회 학술발표요지
2001 .10
Effect of Seed Garlic Selections on Visual Symptoms of Mosaic Disease in Garlic (Allium sativum L.)
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Physicochemical and antioxidant properties of garlic (A. sativum) prepared by different heat treatment conditions
한국식품과학회지
2019 .10
[P1-01] Effects of aging temperature and time on the conversion of garlic (Allium sativum L.) components
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Evaluation of Garlic (Allium sativum L.) Growth under Different Mulches
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Garlic (Allium sativum L.) using Multivariate Analysis of PLS Prediction Modeling of Garlic Acid Compound Content From FT-IR Spectral Data
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Composition and Change of Flavor Compounds in Garlic Cloves (Allium sativum L.) by Processing Treatments
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1999 .02
Physicochemical Characteristics of Garlic (Allium sativum L.) from Major Cultivation Areas in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
인편무게와 비닐제거시기가 육쪽마늘 생산에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
고압처리에 의한 Alliinase의 불활성화가 마늘의 풍미에 미치는 영향
한국식품과학회지
1996 .06
Current Research Status of Postharvest Technology of Garlic (Allium sativum L.)
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
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