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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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[P1-17] Effect of Storage on Total Glucosinolate Levels of Korean Chinese Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Isothiocyanate Levels and Antibacterial Activities of Kimchi Cabbage (Brassica campestris L. ssp. Pekinensis) and Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Qualities Test of Autumn Cultivated Chinese Cabbage for Kimchi Production
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
수확기간별 배추를 이용한 김치의 저정조건에 따른 Total Glucosinolates 함량 및 이화학적 변화
Food Science and Preservation
2009 .10
Classification by the amino acid analysis on the Korean and Chinese Cabbage Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Correlation Studies between Spring Kimchi Cabbage and Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
배추 종자 및 어린 싹의 성장 시기에 따른 3-butenyl isothiocyanate 및 total glucosinolates 함량 변화
Food Science and Preservation
2003 .09
Quality Characteristics of Salted Kimchi Cabbage Prepared with Fall Kimchi Cabbage Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Determination of 3-Butenyl Isothiocyanate in Different Parts and Cultivars of Chinese Cabbages
Food Science and Biotechnology
2005 .08
The effects of Diniconazole-5 on the growth of early summer production in Kimchi cabbage (Chinese cabbage) (Brassica rapa L.)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .10
Application of Pallet-Unit Storage System to Improve the Shelf Life of Chinese Cabbages for Kimchi Production
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
5. 배추의 品質에 미치는 品種, 貯藏, 그리고 植物部位의 影響
한국원예학회 학술발표요지
1985 .02
배추김치의 표준화 연구
한국식품과학회지
1998 .04
Optimization of Kimchi Seasoning ingredients with Green Leaf of Chinese Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
한국 전통 김치의 중국 시장 확대를 위한 중국 산동성 지역 성인의 기호도 조사
한국식품영양학회지
2009 .01
The Effect of Postharvest 1-MCP Treatment on Phenolic Compounds and Glucosinolate Contents in Kimchi Cabbage
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Development of Functional Chinese Cabbage Produced More Phenylethylisothiocyanate Using Related Genes to Isothiocyanates Biosynthesis Pathway
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
월동배추의 현장 저장 사례 및 봄 작형 배추와의 생육과 절임 특성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Quality Characteristics of Salted Kimchi Cabbage and Kimchi Seasoning for the Potential Use as DIY (Do It Yourself) Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
마산 , 창원지역 중학생의 김치에 대한 기호도 및 섭취실태
대한영양사협회 학술지
2002 .01
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