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이용수
Abstract
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Materials and Methods
Results and Discussion
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References
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Physicochemical Characteristics and Microbiological Distribution of Korean Traditional Meju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Microbiological and physicochemical qualities of 3 kinds of laver products after electron beam irradiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
한국 재래식 메주의 이화학적 및 미생물학적 특성
Food Science and Preservation
2009 .04
Electron Beam 조사가 고추 및 생강 분말의 미생물학적 및 관능적 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
2000 .04
Microbiological and Physicochemical Characteristics of Different Salt Contents in Traditional Fermented Soybean Paste (Doenjang) during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P4-11] Effect of Electron Beam Irradiation on the Qualities of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P2-29] A Study of Microbiological Changes and Sensory Evaluation of Imported Kiwifruit by Electron-beam Irradiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Electron Beam 조사가 고추분말의 이화학적 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
2000 .04
지역별 시판 전통메주의 이화학적 및 미생물 분포 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Changes in Microbiological and General Qualities in Gamma Irradiated Doenjang (Fermented Soybean Paste)
Food Science and Biotechnology
2001 .02
[P4-09] Effects of Electron Beam Irradiation on the Microbiological Safety of Angelica gigas Nakai
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Aspergillus속과 Bacillus subtilis를 이용한 된장메주 발효 중 품질 특성
Food Science and Preservation
2011 .06
[P5-69] Quality Characteristics of Korean Traditional Meju and Isolation and Identification of bacteria from the Traditional Meju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P4-12] Improvement in Qualities of Red Ginseng by Electron Beam Irradiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P6-44] Doenjang (Soybean Paste) Potentailities by Different Fermented Strain of Meju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Quality Characteristics of Meju According to Germination Time of Raw Soybean (Glycine max: Hwanggeumkong)
Food Science and Biotechnology
2007 .06
Comparison of physicochemical properties of low-salt Doenjang according to manufacturing method of soybean paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality of ‘August’ Lily after Electron Beam Irradiation
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
전자선 조사 명란젓갈의 미생물학적, 이화학적 및 관능적 품질특성
Food Science and Preservation
2009 .04
순창지역 메주 발효 중 미생물과 효소역가의 변화
한국식품영양과학회지
1998 .06
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