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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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Effects of Different Processing Methods on the Antioxidant Properties of Red Pepper (Capsicum annuum L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Quality Characteristics of Red Pepper (Capsicum annuum L.) Cultivated in Korea and China
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
우리나라 고추의 매운 맛은 어느 정도일까?
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
QTL Analysis for Red Pigment in Capsicum
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Quality Characteristics of Red Pepper Paste (Capsicum annuum L.) Added with Garlic during Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Analysis of Antioxidant Activity, Total Phenol Content, and Red Pigment Content in Pericarp of Red Paprika (Capsicum annuum L.) Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
건고추에 대한 소비자 선호도 요인
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
논에서의 고추 재배 효과
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
고추의 안정 생산을 위한 논 재배 기술 개발
한국원예학회 학술발표요지
2010 .10
고추의 생산 및 소비 실태에 대한 비교 분석
Korean Journal of Agricultural Science
2013 .12
건고추의 생산과 유통과정 및 품질조사
한국원예학회 학술발표요지
1995 .10
고추의 원산지 판별기술 개발
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
Comparison of Volatile Compounds in Red Pepper (Capsicum annum L.) Powders from Differet Origins
Food Science and Biotechnology
2002 .06
고추 기계수확용 품종 선발
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
밝은 적색의 포인세티아 ‘Red Bell’ 육성
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
Inductively Coupled Plasma and X-Ray Fluorescence-Based Analysis Approach for Discriminating Korean and Chinese Red Pepper (Capsicum annuum L.) Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development of HRM Markers Associated with CMVP1 Resistance in Chili Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
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