지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusions
Acknowledgements
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Effects of Hydrogen Peroxide on the Microbiological Contamination and Physicochemical Quality of Refrigerated Chicken Legs
Food Science and Biotechnology
1999 .01
초산과 Trisodium phosphate로 처리한 닭고기의 소매점 판매 및 냉장동안 이화학적 변화
한국식품위생안전성학회지
2000 .01
Evaluation of the Quality Attributes of Imported Frozen Chicken, and Domestic Frozen and Refrigerated Chicken
한국축산식품학회 학술발표초록집
2002 .01
여름철 닭고기의 냉장동안 미생물 및 관능평가에 관한 연구
한국식품위생안전성학회지
2001 .01
[P8-114] Inhibitory effect of natural additives for E. coli growth on the chicken skin during refrigerated storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[P8-117] Inhibitory effect of natural additives for Salmonella growth on the chicken skin during refrigerated storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
초산 세척과 키토산 첨가에 의한 간장게장의 미생물학적 품질 향상
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
한국과 일본 시판김치제품의 화학적 및 미생물학적 비교분석
한국식품과학회지
2012 .04
Microbiological Quality of Meatball and Chicken Gizzards in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
국내 유통 닭고기의 미생물 수준과 위생관리기준 적합성
한국가금학회지
2016 .12
Effect of Lotus (Nelumbo nucifera) Leaf Powder on the Quality Characteristics of Chicken Patties in Refrigerated Storage
한국축산식품학회지
2011 .01
Influence of Acetic Acid Solution on Heat Stability of L-Ascorbic Acid
Food Science and Biotechnology
2008 .06
Microbiological Quality Enhancement of Minimally-Processed Enoki Mushrooms Using Ozone and Organic Acids
Food Science and Biotechnology
2005 .12
사육일령이 육계의 가슴 및 다리살의 아미노산․지방산 변화에 미치는 영향
한국가금학회지
2012 .06
Sodium Lactate and Chitosans on Quality Characteristics and Microbiological Changes of Low-fat Comminuted Sausages Inoculated with Pathogens during Refrigerated Storage
한국축산식품학회 학술발표초록집
2003 .01
초음파 처리시간이 튀김 계육의 품질 및 기호성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2002 .01
Comparison of the Quality of the Chicken Breasts from Organically and Conventionally Reared Chickens
한국축산식품학회지
2009 .01
초산으로 처리한 냉장 닭고기 날개의 미생물 평가
한국식품위생안전성학회지
1997 .01
오리 가슴육의 소독제(NaCIO) 및 유기산(Lactic acid, Acetic acid) 처리 수준이 저장 기간 중 품질 및 미생물 변화에 미치는 영향
한국축산학회지
2006 .01
0